18.05.2020

Sinoz'dan burcunuza özel cilt ürünü önerileri

Doğanın zengin özlerinden yararlanan ve cilt bakımını cilt tipine özel olarak belirleyen Sinoz, burçlara özel bakım önerilerine bulundu.

İZLE: DOĞAL YAĞLAR NASIL KULLANILIR?👇 

Doğanın zengin özlerini teknoloji ile birleştirerek, farklı cilt tiplerinin ihtiyaçlarına uygun olarak üreten Sinoz'un cilt bakım ürünleri ile burcunuza özel profesyonel bakım zamanı. Cilt bakımını cilt tipine özel olarak belirleyen Sinoz, burçlara özel bakım önerilerine bulundu. İşte Ateş grubundan havaya, 12 ayrı burca özel 12 bakım önerisi. 

Koç burcu: Ateş grubunun sosyal, canlı ve dışadönük Koç burçları, kendilerini Sinoz Bronzlaştırıcı Sprey Güneş Yağı ile bu yaz güneşten korunarak bronzlaşmanın tadını çıkarıyor.

Boğa burcu: Toprak grubunun konforlarına ve doğaya düşkün burçları Boğalar, Sinoz Gül Bahçesi Serisi ile komple bakım yapmanın ayrıcalığını yaşıyor.

İkizler burcu: Hava grubunun gezmeye, eğlenmeye ve bakımlarına düşkün burcu İkizler, Sinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi 50 SPF+ ile yaz boyu ciltlerini koruyor. Cildi yağlı İkizler Burcu'nun imdadına Sinoz Yağlı Ciltler için Leke Karşıtı Güneş Kremi 50 SPF+ yetişiyor.
 
Yengeç burcu: Su grubunun duygusal ve evcimen Yengeç burçları, vücutları için aradıkları bakımı Sinoz Yoğun Bakım Serisi ile buluyor. Sinoz Besleyici Vücut Losyonu, Sinoz Ayak Bakım Kremi ve Sinoz Yoğun El Kremi ile  bakımlı ve mis gibi kokan bir cilde sahip oluyorlar.

Aslan burcu: Ateş grubunun gösterişli, enerjik ve saç bakımına düşkünlükleriyle bilinen Aslanları için Sinoz Saç Dökülmesini Önleyici Şampuanı birebir. Güneşin temsilcisi Aslan burçlarına ayrıca Sinoz %10 Yoğun C Vitamini Serum ile ışıltılı bakım geliyor.

Başak burcu: Toprak grubunun hijyen ve bakım konusunda takıntılı burçları Başaklar için Sinoz Arındırıcı Kil Maskesi ve Sinoz Bakım Maskesi doğal içeriği ve derinlemesine arındırma özelliğiyle çok uygun bir ürün.

Terazi burcu: Hava grubunun estetik kaygılı burçları Teraziler, kırışıklar için etkili Sinoz Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi ile genç görünmenin tadını çıkarıyor.

Akrep burcu: Su grubunun gizemli ve tutkulu burcu Akrepler, Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu’nun iyileştirici etkisiyle daha çarpıcı bakışlara sahip oluyor.

Yay burcu: Ateş grubunun canlı, hareketli ve pratik mensupları Yaylar, Tek Kullanımlık Yüz Bakım Maskesiyle ciltlerine gereken bakımı kolayca yapıyor.

Oğlak burcu: Toprak grubunun sağlıklarına ve kişisel bakımlarına önem veren burçları Oğlaklar, Sinoz Hijyenik Bakım Paketi’nde aradıkları her şeyi buluyor. Paket; kolonya, yüz temizleme jeli, el kremi ve temizlik jelinden oluşuyor.

Kova burcu: Hava grubunun güzellik ve estetik düşkünü burçları Kovalar, Sinoz 24K Gold Beauty Serum’da aradıkları gerçek bakım ürününe sahip oluyor.  

Balık burcu: Su grubunun hassas ve duygusal burcu Balıklar, Sinoz Aloe Vera Orman Serisi ile kendilerini şımartıyor ve istedikleri pozitif enerjiyi buluyor.

#evdekal #bakımlıkal
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2