Pudra.com 29.06.2011

Çalkala, sık ve sür: Köpük boya!

Evde saç boyamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece çalkalayın, köpüğü sıkın ve sürün! Koleston’un yoğun renk veren yeni köpük saç boyası ile yoğun ve canlı renkler şimdi avcunuzun içinde!

Artık saçlarınızı boyarken bir başkasından yardım almanıza gerek kalmadı. Koleston size, devrim niteliği taşıyan yeni köpük teknolojisi ile evde saç boyama alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek yepyeni bir deneyim sunuyor. “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası” ile siz de gücü avcunuzun içine alın!

Çalkala, sık ve sür: Köpük boya!

Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası
Evde kullanım için geliştirilen yeni “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası” ile evde saç boyamak zahmetli bir iş olmaktan çıkıyor. Sadece parmak uçlarıyla evde saç boyamayı kolaylaştıran ve keyifli hale getiren “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası”nın benzersiz formülü, saçınıza kolayca ve eşit olarak dağılıyor. “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boya”sının akmayan formülü sayesinde evinizde özgürce hareket edebilir ve diğer işlerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Sadece 3 adım: Çalkala, sık ve sür!
Sadece üç adımda, Koleston’un en eşit dağılan, en yoğun renklerini elde edeceğiniz köpük, benzersiz köpük şişesi sıkıldığında ortaya çıkıyor. Özel olarak tasarlanan bu şişe, köpük kontrolünü elde etmek ve boyama süreci boyunca köpüğün aynı şekilde kalmasını sağlayacak şekilde tasarlandı. Sıvı saç boyalarından altı kat daha hacimli “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası”, beyaz saçların tamamını kapatıyor ve yoğun rengin sekiz haftaya kadar etkili olmasını sağlıyor. Daha kolay bir şekilde kendi kendinize uygulayabileceğiniz mükemmel canlılıkta bir saç rengi elde etmek için yapmanız gereken tek şey “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası”nın 18 muhteşem renk seçeneğinden kendi favori renginizi seçmeniz.



Tülin Şahin, “Saçlarımın güzelliği elbette tüm kadınlar için olduğu gibi benim için de çok önemli... İşim gereği, saçlarımın rengi, sağlığı, parlaklığı, canlılığı hep ön planda. Eskiden evde saç boyamanın zahmetli bir iş olduğunu düşünürdüm. Özellikle boyama sonrası rengin oturmasını beklerken sıvı boya etrafa damlamasın ve lekelemesin diye hiçbirşey yapmadan beklerdim. “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası”yı deneyince hayatım değişti. Saç boyamanın bu kadar kolay ve keyifli olabileceğini hiç düşünmemiştim.

Yeni köpük saç boyasının uygulaması hem kolay hem de köpük boya uygulama sırasında ve sonrasında akmıyor. Her iki elimi de kullanabildiğim ve hızlıca uygulayabildiğim için hiçbir noktayı atlamadım. Sadece karıştırdım, çalkaladım ve köpüğü sürdüm, sanki şampuan kullanır gibi... Mükemmel rengi elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Uygulama sürecinin tamamı öylesine keyifliydi ki bu güzellik deneyiminin tekrarını dört gözle bekliyorum. Yazın daha açık renkleri tercih ettiğimden yeni rengim Koleston Köpük Saç Boyası, 8/0 Açık Kumral. Siz de kendinize uyan rengi Koleston Köpük Saç Boyası’nın 18 rengi arasından seçebilirsiniz.”


Eva Herzigova, Elle Macpherson, Naomi Campbell ve Jerry Hall gibi birçok ünlünün saç stilisti Sascha Breuer ise “Saç renginizin güzel, enerjik ve hayat dolu olmasını sağlamak sizin elinizde. Benim saç rengi seçerken size verebileceğim en iyi tavsiye, önce yeni saç renginizden ne beklediğinize karar vermeniz. Beyazları kapatmak mı istiyorsunuz, rengini açmak mı istiyorsunuz yoksa koyulaştırmak mı? Aynı zamanda ten renginize neyin gittiğini de biliyor olmanız önemli... Ayrıca kaşlarınız çok koyu ise soğuk renkler, açık renk ve ince ise daha sıcak renkleri seçmeniz sizin için çok daha uygun olacaktır” diyor. Sarışınlar için belirgin çizgilerin geçmişte kaldığının altını çizen Breuer, esmerler için ise saç rengindeki bütünlüğe ve rengin yoğunluğuna önem vermelerinin daha doğru olacağını belirtiyor. Kızıl saçlı kadınlara ateşli ve parlak bir görünümü hedeflemelerini, solmuş ve canlılığını yitirmiş kırmızı tonlardan kaçınmalarını tavsiye eden Breuer şöyle devam ediyor: “Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boya’sını, profesyonel saç boyalarına eşit renk yoğunluğu sunduğu için seçtim. Her defasında mükemmel bir renk sağlıyor. Köpük boyayı uygulamak için hazırlama şişesine rengi ekleyin, çalkalayın ve sıkarak köpüğü doğrudan eldivenli elinize dökün. Boyayı saçlarınızın tamamına uygulayın ve damlamayı önleyen formül sayesinde rengin bütün yoğunluğuyla ortaya çıkmasını beklerken evinizde özgürce hareket edin.”


Koleston Yoğun Renk Veren Köpük Saç Boyası’nın fiyatı: 15 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER