12.02.2020

Chanel'in Le Volume Revolution maskarası yenilendi

Chanel'in yenilenen formulü ile Le Volume Révolution de Chanel maskarası kontrollü bir hacim sunarken kirpik uzunluğunu da gözle görülür şekilde uzatıyor.

Chanel Yeni Makyaj Koleksiyonu

Chanel'in ağırlık yapmadan, anında olağanüstü hacim veren ilk 3D baskı maskara fırçası yenilendi. Le Volume Révolution de Chanel maskara kirpik uzunluğunu gözle görülür şekilde uzatıyor.

Chanel maskaraÇıktığı ilk sene Avrupa'nın en çok satan 5 maskarasından biri olan Chanel'in Le Volume Révolution maskarasının tasarımında yenilikçi bir teknoloji yatıyor. 

- Daha öncesinde balpeteği yapısındaki olan fırça, artık çok daha sıkı ve kirpiklerinizi çok daha iyi bir şekilde kavrıyor.  
- Eşsiz bir malzeme ile üretilen fırça, kirpiklere ilk donuşta tüm maskarayı serbest bırakıyor.
- Tek bir hareketle kirpikler anında yoğun hacim kazanıyor ve kirpiklerde topaklanma görülmüyor.

Chanel'in yeni maskarası ile çok daha uzun ve iyi taranmış kirpiklere sahip olacak; net, derin bakışlar kazanacaksınız.

Chanel'in mükemmel kontrollü hacim sağlarken kirpik uzunluğunu gözle görülür şekilde uzatan bir fırçaya sahip olan Le Volume Révolution maskarası meraklılarıyla 3 Mart'ta buluşacak.

Chanel, yeni maskarası ile birlikte 2020 makyaj koleksiyonunda yer alan yeni eyelinerlarını ve farlarını da sunmuş oldu. 

Chanel ikili far paletiYeni koleksiyonda koyu siyah, ultra kahverengi, siyah kırmızı, metal leylak rengi, bronz, gümüş ve kobalt mavisi (noir profond, ultra brun, rouge noir, mauve metal, bronze dore, gris argent, bleu cobalt) olmak üzere 7 farklı renkte eyeliner ile light, medium ve dark olmak üzere 3 adet ikili far paleti yer alıyor. 

Chanel 2020 yeni makyaj koleksiyonundaki renkleri görmek için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2