Selen Serdaroğlu 26.09.2018

The Cleansing Collection ile cilt bakım rutini daha keyifli

Chanel'in tüm cilt tipleri için çıkardığı yeni bakım koleksiyonu Chanel 'The Cleansing Collection', cilt temizlik rutininize yeni bir soluk getiriyor.

Chanel, çıkardığı yeni cilt bakım koleksiyonu ile her cilt tipi ve isteğe göre ürün sunuyor. İster temizleyici süt, ister krem köpük; Chanel ‘The Cleansing Collection’ banyonuzdaki en güzel yeri alacak gibi görünüyor.

Yağdan süte dönüşen formülü ile L'Huile; sütten yağa dönüşen formülü ile de Le Lait Doucheur D'Huile, özellikle genç kızlığından bu yana Chanel tercih edenler için... Klasik temizleme sütlerinden vazgeçemeyenler ise Le Lait ürünü ile Chanel'e adım atabilir.

Chanel The Cleansing CollectionChanel'in ‘The Cleansing Collection’undaki cilt temizleme seçenekleri sadece bunlarla sınırlı değil. Kremden suya transforme olan hafif dokulu Le Lait Fraicheur D'Eau, özellikle temizleme ürünleri kullandıktan sonra yüzünde ağırlık hissetmekten hoşlanmayan; taze ritüelleri sevenlere hitap ediyor.

Chanel'in yeni temizleyici koleksiyonundaki son seçenek ise Le Mousse. Yüzünün temizlendiğini ancak tüm yüzünü köpüklediğinde hissedenler için bu krem köpük ürünü de yatağınıza yatmadan önce tüm günün yorgunluğu ve şehrin kirini üzerinizden atmaya birebir!

Tabii ki her temizlik rutinin ardından olmazsa olmaz tonik de unutulmuş değil. Chanel, Le Tonique ile cilt bakımı ailesini tamamlıyor.

Uzun süreli veya su geçirmez (waterproof) ürünleri ile çözebilen; cilt dengenizi bozmayan; yüz, göz ve dudak makyajı için tasarlanan Chanel'in bu yeni koleksiyonu ile cilt bakım rutininizi artık hiçbir gece atlamayacak; uykuya hem ferah hem de muhteşem bir koku ile dalacaksınız.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2