Pudra.com 04.11.2014

Cildinize nem veren harika iki ürün!

Sonbaharda hepimiz cildimizin kuruluğundan şikayet ediyoruz. Avon’un yeni Anew Hydro-Advance serisiyle cildinizde kuruluktan eser kalmayacak.

Kadınların kendilerine daha çok güvenmelerini ve kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlayan Avon’un Anew serisine yeni eklenen Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem ve Anew Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15 cildi nemlendiriyor, koruyor ve onarıyor. Anew’in üstün cilt bakım teknolojisiyle geliştirilen serisinde yaşınız ve cilt tipiniz ne olursa olsun aradığınız nemlendiriciyi artık bulacaksınız.

Cildinize nem veren harika iki ürün!

avon anew hydro advance spf15 nemlendirici krem

Normal ve karma ciltler için:
Avon Anew Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15


Bildiğiniz gibi T bölgesinin yani burun ve alnın yağlı, diğer bölgelerin kuru olduğu cilt tipi karma olarak adlandırılıyor. Türkiye’de kadınların %44’ü karma cilde sahip. Bu oran aslında birçok kadının karma cildin sorunlarıyla mücadele ettiği anlamına da geliyor. Yanaklar daha kuru olduğu için karma ciltler genellikle gerilme hissinden ve parlayan T bölgesinden şikayetçi. Bu tip ciltlerin farklı bölgeler için farklı ihtiyaçları olduğundan özel olarak geliştirilmiş ürünleri kullanmaları öneriliyor. Karma ciltlerin temizliği ve bakımı bu nedenle ekstra özen gerektiriyor.

Peki karma cildin nem dengesini korumak çok mu zor? Avon Anew Hydro-Advance ile çok kolay. Karma ciltleri dengelediği ispatlanan günlük nemlendirici Anew Hydro-Advance’i test etmek için kullanan kadınların tamamı ciltlerinin artık daha nemli olduğunu ve sağlıklı göründüğünü söylüyor. Avon'un bu yeni ürününde kullanılan Hydra-Power teknolojisi ile su cilde hapsedilerek cildin nem dengesini düzenliyor. Böylece cilt daha nemli, yumuşak, pürüzsüz ve rahatlamış görünüyor. Ayrıca artık vazgeçilmezimiz olan güneş koruma faktörü SPF15 ile cilt etkili bir şekilde korunuyor. Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem hakkında daha fazla bilgi ve satın almak için tıklayın.

avon anew hydro advance derinlemesine nemlendirici

Kuru ciltler için:
Avon Anew Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem


Kuru ciltler için özel formüle edilen Avon Anew Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem ise yoğun nem veren bir ürün. Dokusu çok hafif, ciltte hemen emiliyor. İçerisindeki omega yağları sayesinde cildi gün boyu besliyor böylece cilt sağlıklı bir görünüm kazanıyor ve ışıldıyor. Yoğun nem veren Anew Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15'i daha yakından tanımak ve satın almak için tıklayın.

Avon'un Cilt Bakımı sitesinde daha detaylı bilgi bulabilirsiniz: ciltbakim.avon-turkiye.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER