pudra.com 19.08.2010

Clinique High Lengths Mascara ile gökyüzüne uzayan kirpikler

Clinique’in şu ana kadar çıkardığı maskaralardan kirpikleri en uzun ve en belirgin gösteren maskarası High Lengths Mascara...




YENİ Clinique High Lengths Mascara ile en sıradışı hayallerinizden bile daha uzun, belirgin ve etkileyici kirpikler. Clinique’in şu ana kadar çıkardığı maskaralardan kirpikleri en uzun ve en belirgin göstereni. Clinique’in yeni buluşu olan özel eğimli fırça gözlerin doğal kıvrımını izleyerek her bir kirpiği, en ufak kirpikleri bile kökünden alarak belirginleştirir. Gözler gözle görülür şekilde çekici ve enerjik bir görünüme kavuşur.

ŞOVUN YILDIZI: ÖZEL YEŞİL FIRÇA
High Lengths Mascara’nın benzersiz fırçası her bir kirpiği ayırarak belirginleştirir.Fırçanın her bir dişinin yerleşimi ürünün en ideal şekilde yayılması ve kirpikleri tek tek kıvıracak şekilde planlanmıştır.

Özel yeşil taraktaki 3 sıra diş ürünün her zaman en optimum miktarda uygulanmasını sağlar. Fırçanın yeşil tarafı ise hangi tarafın kullanılacağının daha net anlaşılmasını sağlar.

DESTEK EKİP: UZATICI VE BAKIM YAPAN İÇERİKLER
Yeni High lenghts Mascara sadece kirpiklere belirgin ve uzun bir görünüm kazandırmakla kalmaz aynı zamanda bakım yaparak daha yumuşak ve esnek hale gelmelerine yardımcı olur. Ürünün Sodium Hyalauronate, Panthenol, yumuşak balmumu ve Pantethine içeren hafif formülü kirpiklerin esnekliğini ve sağlığını korur.

UYGULAMA ÖNERİLERİ
En iyi sonuçlar için kirpik çizgisinin dibinden başlayarak kirpik kıvrımının tam tersine doğru uygulayın. Daha sonra tarak ile hafifçe yukarı kirpik uçlarına doğru uygulayarak kirpikleri ayırın ve belirginleştirin. Uzman önerisi: Ekstra belirginlik için fırçanın dişlerini kullanarak en küçük kirpikleri dahi belirginleştirebilirsiniz.


Alerji Testinden ,Geçmiştir. %100 Parfümsüzdür. Oftalmologlar tarafından test edilmiştir. Uzun süre kalıcıdır. Bulaşmaya dayanıklıdır.

Siyah ve Kahve-siyah olmak üzere 2 rengi mevcuttur.

Fiyatı: 46 TL

Maskara Gardırobu
Kirpiklerinizin nasıl görünmesini istiyorsunuz? Uzun, hacimli, dolgun, doğal? Aradığınız ne olursa olsun Clinique’te size uygun bir Mascara var. Şimdi www.clinique.com.tr’ye tıklayarak Maskara Gardrobumuzdaki birbirinden iddialı görünümleri keşfedebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER