@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.10.2009

Clinique’ten sonbahar kampanyası

19 Ekim-29 Kasım arasında “3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi” alana, cilt tipine uygun 59 TL değerindeki orijinal boy peeling hediye!

Clinique’in dünyaca tanınan “3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi” ile harika bir cilde sahip olmak 3’e kadar saymak kadar kolay ve garantili!

Clinique’ten sonbahar kampanyası

Piyasadaki tüm yüksek teknolojili ürünlerin arasında günlük, temel rutinlerin devrinin geçtiğini düşünüyor olabilirsiniz. Fakat aslında, bu temel cilt bakım sistemleri hiçbir zaman şimdi olduğu kadar önemli olmadılar. Çünkü doğru seçilmiş bir temel bakım sistemi yaşlanma etkilerine ve zararlı dış etkenlere karşı savaşmanızı ve cildinizi korumanızı sağlayacak en önemli silahtır.

Neden mi? Bir ürün ne kadar etkili olursa olsun, eğer size özel yani cildinizin özel ihtiyaçlarına uygun- temizleme-arındırma ve nemlendirme- sağlayacak bir temel bakım sistemiyle desteklenmezse istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlamaz.

“Harika bir cilt çaba gerektirir. Hangi özel bakım kremini kullanıyor olursanız olun, öncesinde her gün düzenli olarak cildinize uygun temel bakım sisteminizi mutlaka uygulamalısınız. Düzenli kullanım sonucu cildinizin daha pürüzsüz, canlı ve sağlıklı göründüğünü farkedeceksiniz. Ayrıca ardından uygulayacağınız bakım ürünleri de cildinize daha iyi nüfuz edecek."

– Dr. David Orentreich, Clinique’in Baş Dermatoloğu-



Harika bir cilt garanti
"3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi"nin dermatologlar tarafından geliştirilmiş olan formülü bugün hala ilk yaratıldığı kadar etkin. Günde 2 defa cildinizi temizleyin, arındırın ve nemlendirin.3 adım, 3 dakika, günde 2 defa.

Cildinize uygun "3 Adımlı Cilt bakım Sistemi"nin bir haftalık sabah-akşam düzenli kullanımından sonra cilt daha temiz ve aydınlık görünüyor.

2 haftalık düzenli kullanımdan sonra kuruluk kaybolmaya başlıyor, ince çizgilerin görünümü yumuşuyor ve yağlı bölgeler dengeye kavuşuyor.

Klinik testlere göre 8 haftalık düzenli kullanımdan sonra, nemlilikte %28, cildin aydınlığında ise %25 oranında artış oluyor.




Adımları takip edin
Cilt yaşa, iklime, hormonlara bağlı olarak değişip farklı bir cilt bakım sistemine ihtiyaç duyabilir. Clinique’in "3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi"ni, Clinique uzmanlarının önerisiyle bir adım aşağı indirerek veya bir adım yukarı çıkararak cildinizin özel ihtiyaçlarına bağlı olarak kolaylıkla adapte edebilirsiniz.

1.Temizleme: Clinique’in bar veya likit şeklindeki sabunları makyajdan arındırılmış cilde uygulandığında cildi etkin şekilde temizliyor, arındırıyor. Üstelik kuruma veya rahatsızlık hissine neden olmadan.
2.Arındırma: Clarifying Lotion arındırıcı losyon 5 farklı formülüyle cildi sebum fazlasından, ölü hücrelerden ve gözenekleri tıkayan diğer pürüzlerden arındırıyor. Işıltılı bir cildi açığa çıkararak nemlendiricinizin etkisini artırıyor.
3.Nemlendirme: Tüm dünyada favori olarak kabul edilen Dramatically Different Moisturizing Lotion ve Gel tüm farklı cilt tiplerinin sağlıklı, ışıltılı, yumuşak ve esnek görünmesi için gereken temel nemi sağlıyor. Bu şekilde diğer bakım ürünlerinin etkisini artırıyor ve cildi makyaja hazırlıyor.


Kampanya hediyeleri

7 Day Scrub
Yüzeydeki ölü deriden cildi arındırıyor. Böylece hücre yenilenme sürecini hızlandırarak, canlı tabakanın yüzeye gelmesini çabuklaştırıyor.

Exfoliating Scrub
Yağ salgısına bağlı problemleri kontrol altına alıyor, cildi duru ve ışıltılı gösteriyor, yüzeydeki ince çizgileri azaltıyor ve yorgun cildi canlandırıyor. Mentol sayesinde cilde taze ve ferah bir his veriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER