Pudra.com 23.01.2013

Darphin'den göz kapaklarına özel: Uplifting Serum Eyelids Definition

Göz çevresi için serumlar, nemlendiriciler olur da göz kapakları için olmaz mı? Darphin Uplifting Serum Eyelids Definition, göz kapaklarınıza özel bakım sunuyor...

Yüzün en narin ve önemli bir bölgesi olan göz çevresinin, diğer bölgelerde kullanılanlardan farklı ve özel ürünlere ihtiyacı var. Bu nedenle göz çevresi için hedefe yönelik sonuçlar ve nazik koruma sağlayabilen ürünler tavsiye ediliyor.

Darphin'den göz kapaklarına özel: Uplifting Serum Eyelids Definition

Darphin’in yeni göz serumu Uplifting Serum Eyelids Definition cildin destekleyici dokularını yeniliyor, sıkılaştırıyor ve koruyor. Aynı zamanda göz kapaklarının yapısını yeniden şekillendirmeye de yardımcı oluyor. Göz kapaklarındaki sarkmalar ve göz çevresindeki kırışıklıklar üzerinde etkili göz serumu, daha etkili bakışlar ve daha genç bir görünüm sağlıyor.

Serumun içeriğindeki dereotu özü cildin elastikiyetini kuvvetlendiriyor, soya proteinleri kolajen ve elastin üretimini arttırıyor, acı yonca da yeni dokuları koruyan kalkan görevini görüyor. Buğday proteinleri ve tatlı badem yağı da göz çevresini yeniden sıkılaştırarak, göz kapaklarında lifting etkisi yaratıyor.

Fiyatı: 169 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER