@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.06.2014

Darphin Melaperfect nemlendirici

Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF 20 ışıltılı cilt görünümü ve ideal koruma sağlarken, aynı zamanda koyu lekeleri de azaltıyor. Yumuşak ve kusursuz bir cilt görünümü hayal ediyorsanız, deneyin.

Pudra.com editörleri olarak çok beğendiğimiz Darphin Melaperfect serumdan sonra Melaperfect serisine nemlendirici de katıldı. Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF 20 hayal ettiğiniz kusursuz cilt görünümünü vaad ediyor. UVA ve UVB ışınlarının artık cilde verdiği zararları hepimiz biliyoruz. Erken yaşlandıran ve koyu leke oluşumuna sebep olan UVA ve UVB ışınlarından cildi koruyan nemlendirici, ince dokusuyla da cildinize nefes aldırıyor.

Darphin Melaperfect nemlendirici

C ve E vitamini içeren buğday çekirdeği ekstresiyle Melaperfect, cildin koruma bariyerini de destekliyor. Melaperfect ile cildinizin kısa sürede canlandığını ve günden güne nem kazandığını fark edebilirsiniz.

İçeriğindeki özel ekstreler sayesinde cilt yüzeyindeki lekeleri mikropartiküllere ayıran nemlendirici, doğal hücre yenilenme sürecini destekliyor ve pigmentleri cilt yüzeyinden temizliyor. Böylece koyu leke görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Ürünün taze kokusu cildinizi sarıyor ve mutluluk veriyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı (50 ml); 189 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER