@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.05.2014

Decleor'dan 4 adımda antiaging bakım

Aroma kozmetik uzmanı Decleor, temel yağlar üzerinde sürekli araştırma yapıyor ve bu araştırmalar sonucunda etkili ürünler çıkarıyor. Decleor'un son serisi ise antiaging alanında bir devrim! İnanmıyorsanız yazıya buyrun!

Antiaging ürünlerden bugüne kadar bir yığın kullanmış olabilirsiniz. Malum, günümüzün en büyük endişesi yaşlanmak ve en büyük savaşı da kırışıklıklara karşı veriyoruz. Kullandığınız tüm kozmetikleri bir kenara bırakın şimdi, size Decleor'un çok etkili yeni antiaging serisinden bahsedeceğiz.

Decleor'dan 4 adımda antiaging bakım

Decleor, her yıl yenilikler yaratarak tüm cilt sorunlarını iyileştirmek ve en iyi sonuçları bulmak için sürekli araştırma yapan bir marka. Aroma kozmetik markası olmasından dolayı da etken maddeleri yağlar. Cildiniz için oldukça sağlıklı bu yağlardan Decleor sayesinde maksimum düzeyde faydalanabilirsiniz.

Gelin, antiaging bir seri olan 'Prologene Lift' serisini yakından tanıyalım:

Prologene Lift serisi, cilde en alt katmandan en üste kadar dolgunluk sağlayarak, daha sıkı ve genç bir görünüm kazandırıyor. L-PROLINE, Decleor tarafından kullanılan ilk aktif bileşen. L-PROLINE kompleksi içerisinde bulunan soya özü kompleksi ve iris temel yağları birleşerek kolajen üretimini arttırıyor, cilt bariyerini destekliyor ve cilde sıkılık kazandırmaya yardımcı oluyor.

Serideki ürünler:

Lift & Firm Day Cream Gündüz Kremi
Cildi gençleştirmeye yardımcı oluyor ve cilt kontüründe sıkılık elde ediliyor.
Aktif içerikler: L-PROLINE kompleks, iris temel yağı, yüksek ve düşük molekül ağırlıklı hyalüronik asit, beyaz adaçayı özü.

Lift & Brighten Eye Cream Göz Çevresi Kremi
Cildi derinden gençleştiren bir göz kremi.
İki etkisi var: Sıkılık etkisi (kırışıklıkları azaltıyor, torbalanmaları önlüyor) ve parlaklık etkisi (koyu halkaların görünümünü azaltıyor)
Aktif içerikler: L-PROLINE kompleks, iris temel yağı, yüksek ve düşük molekül ağırlıklı hyalüronik asit, beyaz adaçayı özü.

Lift & Brighten Peeling Gel Peeeling Jeli
Mat, gözenekli ve ışıltısını kaybetmiş ciltler için ideal bir ürün. Meyve asitlerinden başka cildi soyucu başka içerik barındırmıyor.
Aktif içerikler: L-PROLINE kompleks, iris temel yağı, meyvelerden elde edilen AHA, aloe Vera jel, konsantre çiçek gül suyu.

Lift & Fill Wrinkle Mask Kırışıklık Maskesi
Ciltte bulunan derin, belirgin kırışıklıklar için tasarlanmış uzman maske.
Aktif maddeler: L-PROLINE kompleks, iris temel yağı, yüksek ve düşük moleküler ağırlığında hyalüronik asit, Lift Combleur (çizgilere içeriden dolgunluk sağlıyor), hyalüronik asit ve hyaluro-spheres (cilt yüzeyinde bulunan çizgilere dolgunluk kazandırıyor)
Paraben, mineral yağ ve renklendirici içermeyen taze jel krem. Kokusuz.

Intensive Youth Concentrate Konsantre Serum
Cildi tamamen yenileme özelliğine sahip konsantre ürün. Cilde parlaklık değil, yoğun sıkılık verme özelliğine sahip.
Aktif içerikler: L-PROLINE kompleks, iris temel yağı, yüksek ve düşük moleküler ağırlıklı hyalüronik asit, Lift Jeunesse (anında sıkılık etkisi)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER