@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.04.2010

Denedim, beğendim: Braun Silk-épil 7

Kum tanesi kadar küçük tüyleri bile kolayca alan Braun'un yeni epilasyon aleti ile yazın çok rahat edeceğiz.

Geçen haftalarda Braun'un yeni ürününün lansmanı için Suada'ya davetliydim. Lansmanın Suada'da yapılmasının ise özel bir nedeni vardı: Türkiye Su Balesi Milli Takımı'nın su altında dahi çalışan Braun'un yeni ürünüyle gösteri yapacak olması... Etkileyici değil mi?

Denedim, beğendim: Braun Silk-épil 7

Havuzun Kuğularından Braun Silk-épil 7’ye tam not
Braun Silk- épil 7’nin Suada’da gerçekleşen lansmanında özel bir performans sunan ve gösterileri sırasında ürünü ellerinden bırakmayan Türkiye Su Balesi Milli Takımı sporcuları Braun Silk - épil 7’ye tam not verdiler. Sporcular su altında da çalışabilen Braun Silk - épil 7’nin kadınlara suyun acıyı azaltma etkisi ile daha rahat bir epilasyon sunarak farklı bir deneyim yaşatacağını söylediler.

Denedim, beğendim, tavsiye ediyorum
Bu kadar övgüden sonra ürünün performansını daha fazla merak ettim. Sonuçta, kendi gözlerimle de bu başarıyı görmeliydim. Aynı akşam Braun Silk-épil 7’yi kendime uyguladım. Anlatılanlar kadar varmış, yıllardır bu kadar iyi epilasyon aleti kullanmamıştım! Ağdanın bile güçlükle alabildiği kum tanesi kadar küçük tüyleri bile kolayca aldı. Üstelik canım da acımadı diyebilirim.

Peki, ürünün özellikleri neler?
Şimdi gelelim ürünün teknik özelliklerine...Close-Contact Teknolojisi ile geliştirilen Braun Silk-épil 7'nin 0.5 mm uzunluğundaki kum tanesi kadar küçük tüyleri bile alabilmesinin sırrı, cilde yakın temasta bulunacak şekilde tasarlanan ve ayrı ayrı kontrol edilebilen 40 adet cımbıza sahip olması. Böylece istenmeyen tüylerden kurtulmak için artık uzamalarını beklemeye gerek kalmayacak.

Su altında da mükemmel performans sergiliyor
Epilasyon sırasında ılık suyun vücudu rahatlatıcı etkisi ve cilt gözeneklerinin açılmasıyla tüylerin daha acısız ve kolay alınmasını sağlamasından hareketle Close Contact teknolojili Braun Silk-épil 7, su altında da çalışabilecek şekilde geliştirilmiş. Böylece duş altında yapılarak daha kolay ve keyifli hale gelen epilasyon süreci kadınlara bir güzellik salonunun konforunu evlerinde yaşama şansını da tanıyor.

Mevcut epilatörler arasında su altında da çalışabilen ilk ve tek epilatör olan Braun Silk-épil 7’nin özellikleri saymakla bitmiyor. Yüksek frekanslı masaj sistemi cildi rahatlatarak acıyı en aza indirirken epilatörün oynar başlığı öne ve arkaya 15 derece dönerek vücut hatlarına uyum sağlıyor.



Seren PAK


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER