pudra.com 12.10.2010

Dermalogica’dan sivilceleri kapatan etkin bakım

Concealing Spot Treatment, özel formülüyle sivilceleri yok ederken aynı zamanda doğal rengiyle cilt tonuna anında uyum sağlayarak sivilcenin gizlenmesine yardımcı oluyor.





Dermalogica, MediBac Clearing System™ ile sivilcelere karşı savaş açıyor! MediBac Clearing SystemTM, erişkin bir cildin ihtiyaçlarını karşılarken, sivilcelere bakım yapmaya, temizlemeye ve sivilcelerin oluşmasını önlemeye yardımcı oluyor. Böylece cilt daha temiz ve sağlıklı bir görünüm alıyor. Seri, yüz temizleme mendilinden maskeye kadar pek çok özel üründen oluşuyor.

Medibac Clearing SystemTM serisinin en başarılı ürünlerinden Concealing Spot Treatment, gün boyu sivilcelerini gizlemek isteyenler için cazip bir alternatif olarak sunuluyor. Concealing Spot Treatment, sivilcelerin üzerine uygulandığında doğal rengiyle cilt tonuna uyum sağlayarak renk farkını ortadan kaldırıyor.

İçeriğindeki konsantre kükürt ile sivilce bakımına da yardımcı olan Concealing Spot Treatment, makyaj altına dahi uygulanabiliyor. Suni koku ve renklendirici içermeyen bu ürün özellikle Benzoil Peroksit’e karşı duyarlı kişiler için ideal.





Nasıl kullanılır?
Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Sivilce oluşumunu devamlı kontrol etmek için, gün boyu ihtiyaç duyulduğunda problemli bölgenin üzerine nazikçe uygulayın. Sivilcelerden tamamen kurtulana kadar uygulamaya devam edin.

97,50 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER