@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.10.2012

Dermalogica SkinPerfect Primer ile elveda çizgiler

Yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olma, aydınlatma, pürüzsüzleştirme, nemlendirme ve güneşten koruma özelliklerini bir arada sunan yeni bir ürünle tanışmaya hazır mısınız? Test ettik, onayladık!

Makyaj yaparken fondöten kullanıyor musunuz? Peki, o fondötenin yüzünüzdeki çizgileri daha da belirgin hale getirmesinden rahatsız mısınız? O halde bu rahatsızlığınızı giderme amacı güden bir ürünle tanıştıralım sizi: Dermalogica'nın SkinPerfect Primer SPF30. Özelliği, yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olma, aydınlatma, pürüzsüzleştirme, nemlendirme ve güneşten koruma...

Dermalogica SkinPerfect Primer ile elveda çizgiler

Bu ürünü yüzünüze sürdüğünüzde fondöten, göz altı kapatıcısı sürmenize bile gerek kalmıyor. Çünkü ciltte pürüzsüz ve parıltılı bir etki bırakıyor. Ayrıca en çok hoşunuza gidecek özelliklerinden biri de makyajın daha kalıcı olmasını sağlama. Yani makyajı yaptıktan sonra, gün içinde cildin yağlanması nedeniyle makyajın yüzünüze kirli bir görünüm verme derdi bitiyor.

SkinPerfect Primer SPF30'u temizlenmiş cilde sürdüğünüzde cilt tonunda hafif bir aydınlanma seziyorsunuz. Ayrıca dışarı çıkmadan önce, makyajın altına bir de güneş koruyucu sürmek zor geliyorsa, bir tek SkinPerfect Primer SPF30'la cildiniz için bu görevi de yerini getirmiş oluyorsunuz.

Bakalım, ürünün içeriğinde neler var? Aminoasitler, kalsiyum, şekerler ve peptidler bakımından zengin inci tozu, hücre yenilenmesini uyarıyor, pigmentasyonu engellemeye yardımcı olarak cilt ışıltısını güçlendiriyor. Soya proteini makyaj için mükemmel bir cilt zemini hazırlarken, silika ince çizgileri dolduruyor, ciltte fazla yağı emiyor ve ürünün cilde tutunmasını, gün boyu ürünün ciltte taze kalmasını sağlıyor. Böylece mat, aydınlık ve dengelenmiş bir renk tonuna sahip cilt ortaya çıkıyor.

Dermalogica SkinPerfect Primer SPF30'u nemlendiriciden sonra tek başına veya makyaj bazı olarak fondötenden önce de kullanabilirsiniz.

Gelelim fiyata... SkinPerfect Primer SPF30'un satış fiyatı 198 TL olarak belirlenmiş. 22 ml'lik bir ürün için yüksek bir fiyat. Ama üründen yüzünüze az bir miktar sürerek beklenen sonucu alabileceğinizi hesaba katarsanız, uzun vadeli bir yatırım gibi düşünebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER