Pudra.com 09.05.2012

Diadermine'den yepyeni bir ürün: Lift+ Concealer

Diadermine, yepyeni ürünü Lift+ Concealer ile gözaltı halkalarını, morlukları ve ciltteki pürüzleri etkili bir şekilde kapatırken, "Ultra Sıkılaştırıcı Etkisi" cilde daha genç bir görünüm kazandırıyor.

Kadınları rahatsız eden sorunların başında gelen çizgiler ve kırışıklıklar, ciltteki kolajen ve hyalüronik asit miktarının azalması ile 25 yaşından itibaren görülmeye başlar. Bu azalma, teni yorgun ve yüzü yaşlı gösteren koyu gözaltı morluklarının, burun, ağız, çene kenarlarındaki çizgilerle yaşlılık lekelerinin meydana gelmesine de neden olur.

Diadermine'den yepyeni bir ürün: Lift+ Concealer

Avrupalı kadınlar, gözaltı morluklarını bir numaralı sorunları olarak görüyor. Bu nedenle yüz bakımı ile makyaj uygulamasını kombine eden ürünlere olan ilgi artıyor. Estetik cilt tedavilerinde ise bir adım daha ileri gidilerek, kırışıklıkları doldurmak ve ciltte daha pürüzsüz bir görünüm için koyu halkaları gizlemek amacıyla hyalüronik asit enjeksiyonuna başvuruluyor.

Diadermine Laboratuvarları’nda çalışan uzmanlar, bu iki faydayı mükemmel bir şekilde bir araya getirerek, Lift+ Concealer’ı geliştirdi. Diadermine Lift+ Concealer, kırışıklıklara ve göz çevresi kusurlarına karşı çift etki sağlıyor. Ultra sıkılaştırıcı etkisi sayesinde, cilde daha genç bir görünüm veriyor. Ürünün rengi, her cilt tonuna ideal şekilde uyum sağlayarak daha homojen, daha genç ve aydınlık bir ten görünümü kazandırıyor.

Mükemmel etki, mükemmel görünüm
Ürün formülü, ciltte yoğun kolajen üretimini canlandıran, maksimum esneklik ve sıkılık için uzun süreli etki sağlayan yüksek performanslı kolajen aktivatörü içerir. Kapatıcı özelliğe sahip mikro mineral pigmentler, gözaltı halkaları ile burun ve ağız çevresinde görülen kusurların görünümünü azaltır, ciltteki lekeleri ve kızarıkları mükemmel şekilde gizler. Böylece, cilt daha homojen ve pürüzsüz görünür. Lüks, altın renkli fırça aplikatörü, çevrilerek kullanılan yapısı sayesinde doğru miktarda ürünü almanızı sağlayarak kolay bir kullanım sağlar. Diadermine Lift+ Concealer, evrensel renk tonuyla gün boyu kalıcı, daha sıkı ve daha genç bir görünüm için mükemmel bir cilt tonu yaratır. 8 saate kadar kalıcı kapatıcı etkisiyle aydınlık bir cilt görünümü sağlar.

Diadermine Lift+ Concealer fiyatı: 29,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER