15.07.2021

Doğadan gelen iyilik: Organik ve Botanik Kozmetik

Doğal uçucu yağlardan saç bakım şampuanı, krem ve maskelere, deosticklerden bebek bakım ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesi ile taptaze bir marka: Rosece

Cildimize iyiliğin ve sağlığın sadece doğadan geleceğine inanan doğal cilt bakım ürünleri markası Rosece, %100 doğal kaynaklı, temiz ve etkin içerikleri ile bütünsel cilt bakımına yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Gelin birlikte organik ve botanik kozmetik markası Rosece'yi tanıyalım.

​Geleneksel kozmetik ürünlerini kullanan bir kadının her yıl ortalama 2kg. kimyasal maddeyi vücuduna aldığı kabul ediliyor. Özellikle şehir hayatında aktif olan bir kadının günlük ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğunda her gün kullanılan cilt bakım ürünlerinin doğal ve organik içeriklere sahip olması daha da önem kazanıyor.
 
Rosece Doğal Vücut Bakım Ürünleri
Rosece Doğal Vücut Bakım Ürünleri ve Deostickler
 

İşte bu nedenle doğanın sonsuz bereketiyle bahşettiği kaynaklarını en saf haliyle aktif içerik haline getiren Rosece, tüm farklı cilt tiplerine özel formülize edilmiş doğal ve organik sertifikalı ürünlerini doğaya saygılı, bilinçli tüketicisiyle buluşturuyor. 
 
Rosece Cilt Bakım ve Temizlik Ürünleri
Rosece Cilt Bakım Yağları, Maskeleri ve Temizlik Ürünleri
 

Rosece ürünleri %100 doğal kaynaklı olmasının yanı sıra son derece aktif ve etkili cilt bakım ürünleri sayesinde doğanın iyilikleri adeta cildinize mühürlenerek bütünsel bir şekilde sonuç veriyor.

Markanın hikayesi...

%100 doğal ve organik içerikleriyle temiz içerikli, aktif ve etkin cilt bakım markası Rosece’nin yolculuğu, kızının Atopik Dermatit rahatsızlığına karşı temiz içerikli ürünler arayan bir annenin ve bebekliğinden itibaren alerji ve cilt problemleriyle mücadele eden minik Gülce’nin ilham veren hikayesi ile başlamış. Rosece, bir Türk kadın girişimcinin eseri...

Nurgül DirlikProfesyonel kariyerinde uzun yıllar dermatoloji - alerji ve sağlık alanında yöneticilik geçmişi olan yüksek biyolog ve botanist Nurgül Dirlik, kızının mücadele ettiği alerji problemleri için temiz içerikli ürünler bulmakta zorlanınca, kendisi tıbbı bitkiler alanındaki mesleki bilgi ve deneyimleri ile bilimsel literatür ışığında kendi oluşturduğu formüller hazırlamış. Ardından Gülce’nin cildine iyi gelen bitkisel çözümler, yakın çevrede çocukları için temiz içerikli ürün arayışında olan ailelerin de ilgi odağı olmuş.

En değerli varlıkları olan çocuklarına iyi gelen bu doğal çözümler, ailelerin de gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri temiz içerikli, doğal aynı zamanda aktif ve etkili ürün talebine dönüşmüş ve böylece Nurgül Dirlik, Rosece markasının temellerini atmaya karar vermiş.

2015 yılında, medikal bir ihtiyaçtan doğan Rosece serüveni, markanın ismini aldığı minik Gülce’nin şifası olduktan sonra her geçen gün büyüyerek doğaya saygılı, çevre bilinci olan kocaman bir aileye dönüşmüş durumda. Dünyanın çeşitli ülkelerine gerçekleştirilen başarılı ihracat faaliyetleri sonrasında Rosece, Türkiye pazarından gelen yoğun talep üzerine 2020 yılından bu yana iç piyasaya da temiz içerikli, aktif ve etkili doğal cilt bakımı ürünleri sunmaya başladı.
 
Rosece Doğal Mineral Killer
Rosece Doğal Mineral Killer


Her gün onlarca farklı kimyasala maruz kalan cildimizi güvenilir ve doğal, aynı zamanda etkin içerikler ile korumak 7’den 70’e hepimizin en büyük arzusu. Sadece kendi çocuklarımızın değil, çocuklarımıza bıraktığımız dünyamızın da geleceğimiz olduğu bilinciyle, doğaya, toprağa, suya ve tüm canlılara aynı hassasiyetle yaklaşan Rosece, ortak geleceğimizi korumak adına adımlar atıyor. Bu sebeple Rosece, formüllerinde doğaya zarar vermeyen, hayvanlar üzerinde test edilmemiş hammaddeler ile saf yağlar, bitki suları, bitki özleri, vitaminler, mineraller, organik içerikler ve organik sertifika kuruluşları tarafından onaylanan içerikler kullanıyor.
 
Rosece Saç Bakım Ürünleri
 
Rosece Saç Bakım Ürünleri (Şampuan, Saç Maskesi, Serum ve Keratin Barlar)

Doğa hep ‘‘iyi’’ gelir..
 
Bu yıl 6. yaşını kutlayan Rosece kurulduğu günden itibaren yalnızca doğal ve organik sertifikalı içerikler üretmesiyle ön plana çıkıyor. Şampuandan bütünsel cilt bakım ürünlerine, aromaterapiden bebek bakım serisine kadar geniş bir yelpazeye yayılan ürün çeşitliliği ise hayatın her alanında doğal formüller ışığında temiz içerikli ve etkin bütünsel bir cilt bakımı anlayışı sunuyor.

Rosece'nin her yaştan ve her cilt tipinin ihtiyacına yönelik saç ve cilt bakım ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesine başta rosece.com/tr/ adresi olmak üzere pek çok güvenilir online platformdan ve Türkiye’nin dört bir yanındaki satış noktaları ve yurtdışındaki distribütörleri aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
 
Editörün notu: Rosece hayvan dostlarımızın denek olarak kullanılmasının karşısında yer aldığı gibi hayvanlar üzerinde test edilmiş hiçbir hammaddeyi de içeriğinde barındırmıyor. Çevre dostu ambalajlar kullanıyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2