08.03.2022

Doğru maskara ile kirpiklerinize anlam katın

Kirpiklerinize hacim mi arıyorsunuz yoksa uzunluk mu? Farklı maskara fırçalarıyla kirpiklerinize uzunluk ve hacim kazandırabilirsiniz.

Watsons Kirpik Festivali’ne hazır mısınız? Watsons’ın en sevilen markalarının en sevilen maskara ve eyelinerları ile hayal gücünüz gözlerinizden okunacak! Tüm maskara ve eyeliner görsellerine galerimizden ulaşabilirsiniz.
 
Deborah Milano 24 Ore Instant Volume Up To The Stars Maskara / 129,90 TL
Deborah Milano 24 Ore Instant Volume Up To The Stars Maskara ile kirpikleriniz yıldızlara ulaşsın! 3 kattan fazla hacim kazandıran etkisiyle anında daha uzun ve daha kıvrımlı kirpikler! Fiber fırçası sayesinde kolayca uygulanan ve tüm kirpikleri eşit derecede kavrayarak gün boyu sürecek bir “WOW” etkisi yaratan Deborah 24 Ore Instant Volume Up To The Stars Maskara; ipek proteinleri ile zenginleştirilmiş formülüyle kirpiklerinize yumuşak bir dokunuş bırakır. 
 
Deborah 24 Ore Extra Kalem Eyeliner / 109,90 TL
Deborah 24 Ore Extra Kalem Eyeliner ile 24 saat eyelinerınızın keyfini çıkarın! Deborah 24 Ore Extra Kalem Eyeliner yumuşak ve esnek kıllardan üretilmiş yenilikçi fırçası ve  özel yapısıyla kolayca uygulanır ve içeriğindeki ultra yoğun pigmentasyon sayesinde güçlü bir görünüm sağlar. 
 
Deborah 24 Ore Extra Kalem Eyeliner Pen Mat/ 109,90 TL
Deborah 24 Ore Extra Mat Kalem Eyeliner ile kusursuz çizgiler! 0.4 mm, ince, esnek keçe aplikatörü sayesinde kolayca uygulanan Deborah 24 Ore Extra Mat Kalem Eyeliner, bulaşma yapmayan özel mat formülü ile 14 saate kadar kalıcıdır ve suya dayanıklıdır. Oftalmolojik olarak test edilip onaylanmış Deborah 24 Ore Extra Mat Kalem Eyeliner’ı 500 uygulamaya kadar kullanabilirsiniz.
 
Deborah 24 Ore Waterproof Eyeliner / 109,90 TL
Deborah 24 Ore Waterproof Eyeliner ile net çizgiler! Özel olarak tasarlanmış 0,2 mm inceliğindeki aplikatörü sayesinde kolayca uygulanan Deborah 24 Ore Waterproof Eyeliner suya ve dağılmaya dayanıklı formülü sayesinde 20 saate kadar kalıcıdır. Parlak ve mat bitişli olmak üzere 2 farklı seçeneği bulunan Deborah 24 Ore Waterproof Eyeliner oftalmolojik olarak test edilip onaylanmıştır ve hızlı kuruma özelliğine sahiptir.
 
Revolution 5D Lash Maskara /139,90 TL
Revolution 5D Lash Maskara ile kirpiklerinize boyut atlatın! Revolution’ın iddialı maskarası ezber bozan 5D Lash Maskara, tek bir dokunuşla anında uzunluk, kıvrıklık, belirginlik ve hacim elde etmenize yardımcı olur. Revolution 5D Lash Maskara, geliştirmesi iki yıldan fazla süren İtalyan imzalı birinci sınıf jet black formülasyonuyla kirpiklerinizde ekstrem uzatma sağlar. Ergonomik fiber teknolojili aplikatörü ile her bir kirpiğe ulaşır ve kirpiklerinizi belirginleştirir. Aynı zamanda zayıf kirpikleri güçlendirmek için içerdiği hyaluronik asit ile kirpiklerinize hacim kazandırır.

Lovely Volume Booster Maskara / 29,95 TL
Lovely Volume Booster maskara ile derin bakışlara sahip olmak çok kolay! Panthenol, ipek ve kolajen içeren formülü ile kirpiklerinizi uzatır ve hacim verir. Yüksek pigmentasyonu sayesinde kirpiklerinize yoğun siyahlık sunarken zengin içeriği ile kirpiklerinizi güçlendiren, besleyen ve bakım yapan bir deneyim yaşamanızı sağlar. 
 
Lovely Collagen Wear Maskara / 19,95 TL
Lovely Collagen Wear Maskara ile kirpiklerinize enerji katın! İçeriğindeki besleyici kolajen ile kirpiklerinizin canlanmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Narin, cansız ve zayıf kirpikler için ideal olan Lovely Collagen Wear Maskara, kirpiklerinizin güçlenmesi için ihtiyacı olan bakımı sunarken maksimum uzunluk ve hacim etkisi sağlar.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2