@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.05.2014

En iyi saç bakım markalarından Sachajuan Türkiye'de!

Yıllarca moda çekimlerinde çalışan saç tasarımcıları Sacha Mitic ve Juan Rosenlin’in 2004 yılında kurdukları Sachajuan adlı saç markası Türk kadınlarıyla buluştu.

Saç sorunlarını hızlı ve sağlıklı şekilde çözmeye odaklanan Sachajuan’ın ana vatanı İsveç. Özel 'Ocean Silk' teknolojisi kullanılarak formüle edilen ürünler saça nem, parlaklık ve ipeksi yumuşaklık katıyor. Bu etkiyi ssaçta anında görmek mümkün.

En iyi saç bakım markalarından Sachajuan Türkiye'de!

Birkaç farklı deniz yosunu kullanarak geliştirilen bu teknoloji saça ihtiyacı olanı verirken, doğal güzelliğine kavuşmasını sağlıyor. Her biri Ocean Silk teknolojisiyle geliştirilmiş ürün skalasında; saç bakımı, saç şekillendirme ve vücut olmak üç farklı kategori bulunuyor.



Sachajuan’ın çözüm odaklı yaklaşımını ambalajlarında da görmek mümkün. Ürün tasarımları oldukça sade. Şişeler, ilk başta eczane ürününü anımsatıyor. Bu da tamamen minimal bir anlayışın ürünü...






Sachajuan, dünya yıldızlarının da gözdesi olan bir marka. Özellikle Jennifer Lopez'in o muhteşem hacimli saçlarının sırrını nihayet öğrenmiş olduk!

Lopez'in favorisi bu ikiliymiş...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER