Pudra.com 13.03.2012

Éeose Serum ile uzun ve doğal kirpikler

Seyrek kirpiklerinizden şikayet ediyorsanız bu ürün tam size göre! Éeose Kaş ve Kirpik Serumu ile artık daha uzun kirpiklere ve daha anlamlı bakışlara sahip olabilirsiniz.

Her kadının hayali uzun ve gür kirpikler artık hayal değil. Gerçek kirpiklerinizin doğallığını bozmadan, uzamasına ve gürleşmesine yardımcı olan Éeose Kaş ve Kirpik Serumu kullanımından sadece 2 hafta sonra kirpik uzunluk ve yoğunluğunu ortalama %25 artırıyor. Etkinliği klinik testlerle de kanıtlanmış.

Éeose Serum ile uzun ve doğal kirpikler

Éeose Serum, kirpiklerinizde 6. haftanın sonunda ise %72’lere varan bir yoğunluk sağlıyor. Kaşların yoğunlaşması için de kullanılabilen Éeose Kaş ve Kirpik Serumu içeriğindeki akıllı peptit molekülleri ile cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri uzatmada ve gürleştirmede etkili oluyor.

Günde sadece bir kez sıvı bir eyeliner gibi sürülen Éeose Serum, kirpik köklerine etki ederek 3’lü bir etki gösteriyor. Éeose Kaş ve Kirpik Serumu kısa kirpikleri uzatma, zayıf ve cılız kirpikleri güçlendirip kalınlaştırarak dolgunlaştırma ve yeni kirpik üretimini destekleyerek kirpik sayısını arttırıp kirpikleri gürleştirmeye yardımcı oluyor.

Éeosenin etkinliği ve güvenilirliği, Amerika ve Almanya’nın saygın laboratuarlarında dermatologlar gözetiminde yapılan klinik çalışmalarla test edilen bu yepyeni ürünün fiyatı ise 93 TL.

Bu özel ürünü tüm eczanelerde bulabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için:
www.eeose.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER