@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2013

Flormar'dan Caviar oje

Flormar sayesinde herkeste görüp merakla uygulamayı beklediğimiz Caviar ojeye kavuşuyoruz.

Oje meraklıları bizi hemen anlayacaktır; her yeni çıkan oje trendini büyük bir heyecanla karşılar, denemek için sabırsızlanırız. Bu heyecanın en büyük örneği olarak da Caviar oje trendini uzun süredir görüyor, ancak uygun malzememiz olmadığı için deneyemiyorduk. Flormar bu konuda imdadımıza yetişti ve bizi Caviar oje serisiyle buluşturdu.

Flormar'dan Caviar oje

Havyar taneciklerine benzemesi nedeniyle Caviar oje serisi olarak adlandırılan bu yeni seri farklı manikürüyle dikkat çekmek isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Siyah, gri ve karışık gökkuşağı renklerinde taneciklerden oluşan ve tırnaklarınıza sıra dışı bir görünüm katan Caviar ojeler, uygun renkteki oje bazının üzerine minik pırıltılı taneciklerin uygulanması ile elde ediliyor.

Caviar oje nasıl uygulanır?

Uygun renkteki bir ojeyi tırnaklarınıza bir kat sürüp kurumasını bekleyin. Ardından ikinci katı sürüp oje kurumadan havyar taneciklerini parmağınıza dökün. Elinizin altına kutunun içinden çıkan tepsiyi koyarak havyar taneciklerinin dağılmasını engelleyebilirsiniz. Tüm tırnağın üzeri kaplandıktan sonra parmağınızla hafifçe bastırarak tanecikleri ojenin içine yerleştirin. Tepside kalan havyar taneciklerini paketin içinden çıkan huni yardımıyla tekrar şişenin içine boşaltın. Tüm tırnaklarınıza işlemi uyguladıktan sonra iyice kuruması için 15-20 dakika bekleyebilirsiniz.

Caviar ojeyi tırnaklarınızdan çıkarmak da çok basit! Oje çıkarıcıyı pamuğa döküp bir süre tırnağa bastırdıktan sonra silerek Caviar ojeyi çıkarabilirsiniz.

Fiyatı: 15.00 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER