@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.11.2009

Flormar'dan kusursuz kapatıcılık ve organik bakım

Flormar’ın anti-aging formüllü ürünleri ile makyaj yaparken, cildinize bakım da yapmış olacaksınız...

Makyaj ürünlerinizin aynı zamanda cildinize bakım yapmasını da ister misiniz? Ben isterim. Flormar da kadınların bu ihtiyacını anlayarak, kapatıcı serisinin içeriğini yenilemiş. Şimdi cildiniz hem kusursuz görünüyor, hem de vitamin ve minerallerle beslenerek sağlık kazanıyor. Özellikle yağlı ve problemli ciltlerin derdine derman olacak bu seriyi, hemen denemenizi öneririm.

Flormar'dan kusursuz kapatıcılık ve organik bakım




Flormar Pretty Pudra, cildinizdeki kusurları kapatıyor, yağsız yapısıyla teninizin mat doğal bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Pürüzsüz bir şekilde cilde yayılarak yüze canlılık veren FlorMar True Pretty Pudra’nın içeriğindeki vitaminler sayesinde cildiniz besleniyor ve nemleniyor. Cildinize kusursuz bir görünüm kazandırırken, bakım yapıyor. (6,50 TL)







Flormar Pata Krem’in ince dokusu hissedilemeyecek kadar hafif, yoğun kapatıcı etkisi teninizde pürüzsüz ve doğal bir görünüm sağlıyor. Yağlı ciltler için önerilen, her cilt tipinin rahatlıkla kullanabileceği bu ürünü ıslak ve kuru olmak üzere 2 şekilde kullanabilirsiniz. Islak kullanılması durumunda ciltte porselen bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. İçeriğindeki E vitamini, cildin nemlenmesine ve dokuların yenilenmesine katkıda bulunuyor. Formülündeki anti-bakteriyellerle cildinizi korurken, aplikasyon süngeri sayesinde uygulamak çok daha kolay. (11,50 TL)



Flormar Kapatıcı ile göz altlarında oluşan morlukların dışında ciltte oluşan lekeleri ve pürüzleri doğal bir görünüm kazandırarak, örtüyor. Sizi rahatsız eden pürüzleri ortadan kaldırmak için uygulayacağınız kapatıcı ile her makyajda cildinize bakım yapmış oluyorsunuz. True Color Kapatıcı hücrelere kolay nüfus ederek yaşlanmadan dolayı gerçekleşen deri hasarını gidermenizi sağlıyor. İçeriğinde bulunan özel, saf, organik bileşenler göz çevrenizdeki ince, doğal ve ipeksi dokunun oluşumuna katkıda bulunuyor. Flormar kapatıcı ile daha canlı ve sağlıklı bir cildiniz olduğunu fark ediyorsunuz. (10 TL)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER