@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2009

Flormar'dan yeni bir klasik: 412

Flormar, french manikürün vazgeçilmezi olan “319”dan sonra, french manikürün tarzını yenileyecek “412”yi kadınların beğenisine sunuyor.




Flormar, klasikler arasına giren ve french manikürün vazgeçilmez parçası olan “319”dan sonra “412” ile klasik olmaya aday bir oje daha yarattı.

Flormar “412” oje, tırnakları ojeden sararan ancak; french manikürden vazgeçemeyen kadınların en yeni tercihi olacak. Flormar “412”, tırnaklarda pembemsi bir görünüm sağlayarak french manikürün daha da kusursuz görünmesini sağlıyor.

Flormar “412”, dış etkenlere karşı uzun süre dayanma özelliği ve gözle görülür parlaklığı ile tırnaklarda uzun süre kalıcılık sağlarken, göz alıcı bir renk yaratıyor. Temiz tırnağa doğal bir görünüm için tek kat, canlı ve parlak bir görünüm için 2 kat uygulanması öneriliyor.

1.75 TL






Konuyla ilgili diğer haberlerimizi okumak için başlıkların üzerine tıklayın:

2010 kışının oje trendlerini açıklıyoruz! Bu kışın ojesi Chanel'in yeşili. Parlak kırmızı, bordo, siyah ve neon renkler de çok gözde…

“Eyvah ojem bitti” derdine son! Artık “ojem bitti, göz kalemimi kaybettim” gibi tasalar son buldu. Flormar ürünlerine www.e-flormar.com adresinden bir tıkla ulaşabilirsiniz.

Yeni trend: Evde manikür. Sally Hansen'in pratik ürünleriyle manikürünüzü kendi kendinize kolaylıkla yapabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER