Pudra.com 31.10.2013

Gece cilt bakımına yeni soluk: Darphin Ideal Resource

Doğal formülüyle gece cildin yenilenmesine yardımcı olan Ideal Resource Light Re-Birth Overnight Cream, cilt dokusunu iyileştirerek gençlik ışıltısını korumayı vaat ediyor.

Cildimiz geceleri kendini yeniler, onarır. Ideal Resource Light Re-Birth Overnight Cream, acı portakal ağacı çiçeklerinin damıtılmasıyla elde edilen yatıştırıcı Neroli esansiyal yağı ile hücre yenilenmesinin maksimum olduğu gece boyunca onarım sürecinin hızlanmasına yardımcı olmak üzere geliştirilen bir ürün. Aynı zamanda cilt dokusunu iyileştiriyor.

Gece cilt bakımına yeni soluk: Darphin Ideal Resource

Line Polish Complex içeriğindeki Madımak, Beyaz hibisküs ve Centella Asiatica ile cildin doğal onarım sürecini destekliyor. Yüzde 80 doğal içeriğiyle cildin gece yaşadığı yenilenme sürecini harekete geçirerek kaybettiği aydınlık görünümü geri kazandırıyor, güçlü anti-aging çözümler sunuyor. Yüzde yüz doğal beyaz çiçek ve Neroli esansiyal yağları ise zarif kokularıyla eşsiz bir duyumsal deneyim yaratıyor.

Ideal Resource Light Re-Birth Overnight Cream'i serumunuzdan sonra uygulamalısınız. Daha yoğun bir bakım için Darphin Aromatik Bakım ile birlikte kullanabilirsiniz. Ürünün paraben içermeyen formülü tüm cilt tiplerine uygun. Fiyatı 239 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER