@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.12.2012

Gerçek mat bir oje: Flormar Matte

Ojelerde yeniliklere merak duyanlar bu haberimize bayılacak. Flormar tek ojeyle mat tırnaklara kavuşmanızı sağlayacak 12 renkten oluşan Matte serisini sunar!

Oje çılgınlığına kapılanlar çok iyi bilir, her yeni çıkan oje akımı hemen denenmeli ve çevremizdekiler hayretler içinde bırakılmalıdır. Oje denince sadece kırmızıyı, beyazı, pembeyi düşünenler bizi asla anlayamazlar. Bizim için oje bir sanattır, stres atmaya yarar, saatlerce vaktimizi alabilir. Kırmızı üstüne siyah french'ler, manyetik desenler, hologramlar, sıra dışı her şey bizim işimizdir.

Gerçek mat bir oje: Flormar Matte

Mat ojelerin ortalığı kasıp kavurması bir süre öncesine dayanıyor. O zamanlar bütün ojelerimizi matlaştırmaya çalışıyor, french'leri mat yapıyor ya da yarısını mat yarısını parlak bırakıyorduk. Ama bütün bu işlemler için ayrı bir oje matlaştırıcı kullanıyorduk. Üstelik bu oje matlaştırıcılar dayanıklı değillerdi ve suyla temaslarında bir süre sonra matlığını kaybediyorlardı.




Tek ojeyle mat tırnaklar!

Flormar, 2013'e oje severleri mutlu edecek bir yenilikle merhaba dedi. 12 farklı rengi bulunan Matte oje serisi, sürüldükten çok kısa bir sonra tamamen mat tırnaklara kavuşmanızı sağlıyor. Renklerin bu donuk çarpıcılığından etkileneceğinizden Pudra.com olarak oldukça eminiz, çünkü biraz değişiklik herkesten farklı olmanızı sağlayacak, hayatınıza renk katacaktır.

Belirtmekte fayda var, insan sağlığına zararlı olan Toluene, Camphor, DBP ve Formaldehit gibi kimyasallar diğer Flormar ojelerde olduğu gibi Matte serisinde de bulunmuyor. 3.50 TL'ye satılacak ojeler, yeni tutkunuz olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER