@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.02.2015

Guerlain'in yeni pudrası Terracotta Jolie Teint

Guerlain Terracotta serisine yeni eklenen Jolie Teint iki renkli pudra, tene sağlıklı ve doğal bir ışıltı veriyor. Teninde hafif bir güneşlenme etkisi isteyenler için ideal.

Daha sağlıklı, tazelenmiş, güneşin etkisiyle daha da güzelleşmiş bir tene hiçbir kadın hayır diyemez. Bu görünümü her gün, yılın her zamanında hatta en soğuk kış günlerinde bile elde edebilmeniz için Guerlain yeni bir ürün geliştirdi. Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow Duo Powder ile güneşin tazeliği ve Terracotta’nın yumuşacık dokusu her zaman cildinizde olacak.

Guerlain'in yeni pudrası Terracotta Jolie Teint
guerlain terracotta joli teint natural healthy glow duo powder pudra

Yumuşak pigmentli pudra, klasik Terracotta pudrasından çok daha ince. Pigmentleri tenle çok iyi uyum sağlıyor, aşırıya kaçmadan tene bir aydınlık veriyor. Pembe tonları sarışınlar, turuncu tonları esmerler için ideal.

Uzun süreli kalıcılık için nemlendirici, yatıştırıcı ve onarıcı içeriklere sahip Terracotta Joli Teint pudra tüy kadar hafif yapılı. Özel bir kokusu olan ürün frezya, portakal çiçeği, iris, yasemin, gül, tonka fasülyesi ve vanilya notalarını içeriyor.

Fiyatı: 174 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER