@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.01.2016

H&M'den yeni Conscious Beauty serisi

Tasarımlarında sürdürülebilirliğe yer veren H&M, çevre dostu bilincini, Conscious güzellik koleksiyonu ile güzellik departmanına da yansıtıyor.

H&M Beauty yenilendi haberimizde dev hazır giyim markası H&M'in güzellik departmanını genişlettiğinden bahsetmiştik. Yeni makyaj ve kozmetik ürünleri sayesinde geçtiğimiz aylarda büyük yankı uyandıran H&M yepyeni bir projeyle yine karşımızda. Doğa dostu, sürdürülebilir tasarımlara odaklanan Conscious serisini sadece hazır giyimle sınırlı bırakmıyor ve çevre bilincini güzellik koleksiyonuna da yansıtıyor.

H&M'den yeni Conscious Beauty serisi
H&M'den yeni Conscious Beauty serisi
Vücut ve kişisel bakım ürünleri ağırlıklı koleksiyonda şampuan, deodorant, vücut kremi, vücut yağı, yüz maskeleri, el kremi ve temizleyicisi bulunuyor. Ürünlerin ambalajlarında geri dönüştürülebilir plastik ve kağıtlar kullanılmış. Organik sertifikalı ürünlerin formüllerinde çevreye ve sağlığa zararlı maddelerden kaçınılmış.

Üzerinde yaşadığımız doğaya karşı sevgi ve bağlılığı hayatımızın her alanına aşılayacak H&M Conscious güzellik koleksiyonunu sabırsızlıkla bekliyoruz!


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
H&M Beauty yenilendi!
H&M Kozmetik departmanı yenilendi. Tamamen yenilenen ambalajları ve genişletilen içerikleriyle H&M ürünlerinde seçim yaparken zorlanabilirsiniz.

H&M Home Türkiye’de açılıyor!
H&M artık evlerimize de stil katacak. Dekorasyon ürünlerinin satılacağı H&M Home, 18 Eylül’de Mall of İstanbul’a ilk mağazasını açıyor.

​Hayvanlarda deney yapmayan makyaj markaları
Makyaj yapmayı seviyoruz ama güzelliğimiz uğruna hayvan dostlarımızın acı çekmesini istemeyiz. Hayvanlarda deney yapmayan marka araştırmamız Pudra.com'da.

​Rujlarda kullanılan zararlı kimyasallar
Rujların içinde kullanılan kimyasallara bu nedenle dikkat etmek gerekiyor. Dr. Ebru Karpuzoğlu, rujlarda kullanılan zararlı kimyasalları Pudra.com'da yazdı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER