pudra.com 03.08.2010

Hayashi System 911: Saçlarınız için Acil Bakım

Güneş, deniz ve kimyasal işlemler sonucu yıpranmış saçlarınıza Hayashi System 911 serisi ile yeniden hayat verin. Üstelik Eylül ve Ekim aylarında hediyeli!

Saçlarınızın onarılamayacak kadar zarar gördüğünü düşünüyorsanız bir de Hayashi System 911 serisini deneyin. Hayashi System 911 ürünleri yeniden yapılandırıcı ve düzenleyici özellikleri ile saça ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık sağlarken aynı zamanda saçın kolay şekil almasına yardımcı oluyor. Kuru, yıpranmış ve kimyasal işlem görmüş saçlar için özel olarak geliştirilen Hayashi System 911 Serisi ile saçlarınız hiç olmadığı kadar sağlıklı olacak!

Hayashi System 911: Saçlarınız için Acil Bakım

System 911 Serisi şampuan hediyeli!
Hayashi’nin kuru, yıpranmış saç ve saç derisini eşsiz bir şekilde yeniden yapılandıran bakım sistemi System 911 ürünlerine şimdi çok daha avantajlı bir şekilde sahip olabileceksiniz. Eylül ve Ekim aylarında iki adet System 911 ürünü alan herkese System 911 Emergency Şampuan hediye ediliyor.

HAYASHI SYSTEM 911 EMERGENCY SHAMPOO
Yıpranmış, normal ve boyalı saçlar için kullanılabilen System 911 Şampuan, saçları derinlemesine temizlerken formülündeki bitki özleriyle saçın rengini koruyor ve saçı derinlemesine nemlendiriyor.
Fiyat: 26,50 TL - 250 ML

HAYASHI SYSTEM 911 EMERGENCY CONDITIONER
Kuru, kimyasal işlem görmüş saçlar için ideal bir saç kremi. İçerdiği bitki özleriyle saç renginin ömrünü uzatıyor. Nemlendirmeye, parlaklık ve yumuşaklık sağlamaya yardımcı oluyor. Saçı güçlendirerek elastikiyetini artırıyor, kolay taranmasını sağlıyor.
Fiyat: 38,50 TL - 250 ML

HAYASHI SYSTEM 911 PROTEIN MIST
Sprey ile püskürtülerek uygulanan bu protein özlü tamamlayıcı ürün; süper bir bakım buğusu olmanın yanı sıra parlatıcı ve şekillendirici olarak da kullanılabiliyor. Saçın dolgunluğunu, yumuşaklığını ve parlaklığını artırıyor. Saç kırıklarını onarırken kolay taranmasını sağlıyor. Saçı permaya hazırlıyor, perma sonrası oluşan kimyasal kokuyu gidererek, antioksidan özelliği ile saçları koruyor.
Fiyat: 39,50 TL - 250 ML

HAYASHI SYSTEM 911 EMERGENCY PAK
Aşırı yıpranmış, kurumuş, fazla işlem görmüş, çok perma ve boya işlemine maruz kalmış saçlar için mükemmel bir bakım sağlıyor. Haftalık olarak kullanılabilen bu onarıcı bakım kremi, keratin proteinleri, güçlendirici ve besleyici vitaminleri ile ilk kullanımdan başlayarak, saça derinlemesine etki ediyor. Saça ipeksi bir yumuşaklık, parlaklık ve sağlık kazandırıyor.
Fiyat: 54,00 TL - 250 ML


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER