Pudra.com 10.04.2012

İnatçı selülitlere bye bye!

Babor Stop Cellulite Set ile selülit derdinden kurtulma şansınız var! Yaz geliyor, elinizi çabuk tutun!

Sıcakkanlı ve güzel, Akdeniz geni taşıyan kadınların en büyük derdi selülitleridir. Hiç bir şeyden çekmemişlerdir, selülitlerinden çektikleri kadar...

İnatçı selülitlere bye bye!

Selülit oluşması, artık bilindiği üzere şişmanlıkla da alakalı değil. Beslenme şekli, hareket biçimi, dolaşım sistemi, yaşam tarzı, genetik kod gibi pek çok faktörün, hatta coğrafi yapının bile selülite sebep olduğu biliniyor. Selülit bir hastalık olmadığı gibi, tedavi edilebilir estetik bir durum. Babor Stop Cellulite Set sayesinde; doğal ve pratik, dışarıdan uygulama ile selülitleri azaltabilir ve oluşması önleyebilirsiniz.

Babor Bilimsel Klinik Araştırma Laboratuarlarında, uzun araştırmalar sonucunda elde edilen formüller ile; sorunlu bölgede iyileşme yaşandığı, düzenli uygulama yapılan bölgede bir daha selülit oluşmadığı gözlenmiştir.

Babor tarafından 2 farklı formülde geliştirilen Body Line Thermal serisinden Stop Cellulite Seti, gece ve gündüz düzenli kullanım neticesinde başarılı sonuçlara ulaşmıştır.

Stop Cellulite Day Activator; gündüz kullanımda, gün boyunca hücre yağlarının parçalanmasını hızlandırmış, yeni yağ depolarının oluşmasını önlemeyi başarmıştır.

Stop Cellulite Night Repair ise, vücudun kendini yenilediği gece saatlerinde, mevcut yağ depolarının sıkılaşmasına yardımcı olmuş, hücre içindeki elastikiyeti sağlayan kolajen liflerini yeniden yapılandırarak, kısa zamanda maksimum sonuçlara ulaşılmasını sağlamıştır.
Ürünlerin içeriğinde bulunan, mentol, glausin, sarı haşhaş, alkoloidi gibi etken maddesi yüksek ürünler, gözle görülür bir iyileşme sonucu vermiştir.

Her biri 200 ml den oluşan ikili Babor Stop Cellulite seti, seçkin Babor merkezlerinde satışa sunuluyor.

254 TL

* Babor ürünlerinin hiçbiri hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER