Pudra.com 11.01.2012

Işıklı dudak parlatıcısı mı dediniz?

Her an, her yerde ışıl ışıl dudaklar için siz de kozmetik dünyasında LED Işığı ve sabit aynası ile Beautycycle'ın ışıklı dudak parlatıcısını mutlaka deneyin!

Amway’in gücünü elementlerden alan kişisel bakım ve kozmetik markası Beautycycle, yepyeni bir ürünle karşınızda. Beautycycle ışıklı dudak parlatıcısı, üzerindeki sabit aynası ve LED ışığı ile size her an yerde güzel ve bakımlı görünmenin anahtarını veriyor. Dudaklara yoğun parlaklık sağlayan ve nem bakımından zengin Beautycycle ışıklı dudak parlatıcısı, üç çekici renk seçeneği sunuyor.

Işıklı dudak parlatıcısı mı dediniz?

Karanlıkta dudak parlatıcısı sürmeyi hiç denediniz mi? Ya da kötü ışıklandırma koşulları altındaki bir mekânda? İşte, Beautycycle’ın yeni ürünü ışıklı dudak parlatıcısı özel LED ışığı ve üzerindeki sabit aynasıyla size her an, her ortamda makyajınızı tazeleme fırsatını veriyor. Bununla birlikte yüksek düzeyde parlaklık sağlayan ve nem bakımından zengin formülü ile dudaklarınıza ihtiyacı olan bakımı sunuyor.



Kadınların makyaj alışkanlıkları ile ilgili yapılan bir araştırmaya göre; kadınların % 40’ı dudak bakımı olmadan evden çıkmıyorlar. Ve çantalarında da mutlaka bir dudak parlatıcısı oluyor. Çünkü kadınlar dudak parlatıcısını makyaj tazelemenin en pratik ve en hoş yolu olarak görüyorlar. Bu noktada Beautycycle dudak parlatıcısı, uzun ömürlü LED ışığı ile size kötü ışıklandırması olan bir ortamda bile büyük bir kullanım kolaylığı ve dudaklarınıza da mükemmel bir parlaklık sağlıyor.

Nane aromalı
Nane aromalı tadıyla da ferahlık hissi veren Beautycycle ışıklı dudak parlatıcısı, farklı tonlarda 3 çekici renk seçeneği sunuyor. Bej/ten rengi tonlarında Champagne, pembe/gül rengi tonlarında Glitz ve kahverengi tonlarında Passion dudaklarınıza mükemmel bir ışıltı katacak.

Beautycyle Işıklı Dudak Parlatıcısı (Amway): 28,69 TL

www.amway.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER