Pudra.com 25.10.2011

Kaş yenileyici serum: M2Brows

Kaşlarınızın şekli mi bozuldu? Kaşlarınız seyrek ya da fazla mı ince? Yoksa sadece moda olan kaş trendlerini mi takip etmek istiyorsunuz? “M2BROWS” Eyebrow Renewing Serum ile hayal ettiğiniz mükemmel kaşlara artık kavuşabilirsiniz!




Kaş şekillerinin yüz ifademizi tamamen değiştirdiği yıllardır bilinen bir gerçek ve yanlış kaş şekillerinin düzeltilip istenilen hale getirilmesi ise bir o kadar uzun ve sıkıntılı bir süreç yaşamamıza sebep oluyor. Güçlü temellere dayanan çalışmalarıyla dermatolojik testlere tabi tutulan ve Avrupa Birliği kozmetik şartnamelerine uyumlu M2BEAUTE markası, kirpiklerde mucize yaratarak göz güzelliğinizin evrim geçirmesine yardımcı olan M2LASHES Eyelash Activating Serum’ dan sonra, mükemmel şekillenmiş dolgun kaşların sırrını barındıran M2BROWS Eyebrow Renewing Serum ile kaşlarınızda ifade devrimi yaratıyor.

M2LASHES kirpik uzatma ürününde de kendini kanıtlamış olan MDN* Kompleksi tabanında geliştirilen M2BROWS, içeriğindeki etken maddelerinin birbirine olan uyumu sayesinde kaşların şekillenmesinde yepyeni bir boyut açıyor. Black Sea Rod Oil (siyah deniz korali, plexaurella homomalla) ile güçlendirilmiş formül, gelişme sürecini hızlandırırken, Biotin ( B7 vitamini), kaşları kuvvetlendiriyor, Hyaluron asidi, yumuşak ve sağlıklı bir görünüm veriyor, Prodew 300 ise kaşlarınızı nemlendirerek sağlam ve elastik olmasını sağlıyor.



Kalın, gür ve belirgin kaşlar için
Her türlü cilt yapısına uyumlu ve etkili olan M2BROWS, kolay uygulanabilir özelliği ile kalın, belirgin, parlak ve gür kaşlara sahip olmanızın yanı sıra trend olan kaş stillerini de takip etme özgürlüğünü ve kontrolünü tamamen sizin elinize bırakıyor.

Kaş stilinizi yenilemek, değiştirmek hatta kaş dökülmesine karşı daha etkili bir çözüm elde etmeniz için ihtiyacınız olan tek şey, kaşlarınıza birkaç haftalık süreç boyunca kullanımı son derece kolay olan M2BROWS kaş uzatma ve gürleştirme ürününü uygulamak. Kaşlarınızda kullanmak istediğiniz temiz ve kuru bölgeye, günde 1 kez (tercihen geceleri) özel olarak tasarlanmış fırçasıyla sürülerek uygulanıyor.
M2BROWS kullanımından sonra ki gözle görülür dolgunluk ve parlaklık veren etkiye 4 - 6 hafta arasında sahip olabilirsiniz.


M2BROWS: 379 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER