Pudra.com 20.09.2012

Kerastase Cristalliste ise süper parlak saçlar!

Kerastase, yeni Cristalliste serisini doğal ve ışıltılı saçlarıyla herkesi kendisine hayran bırakan ünlü isim Ceylan Çapa ile tanıttı. Tabii ki bu tanıtımda Pudra.com olarak biz de vardık!

Geçtiğimiz hafta, Ayşe Kucuroğlu’nun ev sahipliğinde Happily Ever After’da gerçekleşen davete katıldık. Kerastase'nin yeni ürününü tanıttığı davette Ceylan Çapa misafirler ile güzellik ve saç sırlarını paylaştı.

Kerastase Cristalliste ise süper parlak saçlar!

Peki, neden Ceylan Çapa? Çünkü doğal, uzun saçları ve duru güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Ceylan Çapa, Kérastase Cristalliste’in yeni marka yüzü. Kamuoyunda pozitif kişiliği, naif ve doğal duruşu ile öne çıkan Çapa, Kérastase Cristalliste ile doğal güzellik noktasında buluştu. Ceylan Çapa, uzun, parlak ve ışıltılı saçlarının sırrını Kérastase’in yeni Cristalliste serisine borçlu olduğunu açıklayarak, bir çok genç kadın için de ilham kaynağı oluyor.

Kerastase Cristalliste'in farkı
Doğal görünümlü, hacimli, özgür ve kristal parlaklığındaki saçlar, günümüzde genç kadınların en büyük hayali. İşte bu hayalimiz artık gerçek oluyor! Kerastase’ın yeni serisi Cristalliste ile kristal kadar parlak saçlara kavuşuyoruz.

Sıvı ışık kompleksi ile özel olarak geliştirilmiş Cristalliste serisi, içeriğindeki yeni nesil temizleyiciler ve ekolojik bakım maddeleri ile köklerden uçlara kadar hafiflik, ipeksi dokunuş ve ışıltı kazandırıyor. Cristalliste serisi, yağlı saç kökleri ve hassaslaşmış saç uçlarına yönelik özel olarak geliştirilmiş teknolojisi ile saç kökü ve saç tellerinin esnekliğini, ışığını ve canlılığını sağlıyor.

Kerastase bizi yine hayal kırıklığına uğratmıyor ve saçlarımıza arzu ettiğimiz bakımı sunuyor. Biz denedik, çok memnun kaldık!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER