Pudra.com 27.09.2011

Kim Kardashian’ın “Tanrı tarafından gönderildi” dediği ürün!

Dikkat çeken fiziği ile herkesin beğenisini kazanan Kim Kardashian, kendine ait web sitesinde çekici ve pürüzsüz bacaklarının sırrını açıkladı!



Sedef hastalığı sebebiyle bacaklarında oluşan lekeleri kapatmak için dünyaca ünlü bakım markası Sally Hansen’ın, birçok ödüle sahip klasikleşen ürünü Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı kullanan Kardashian, sütun gibi, güzel ve etkileyici bacaklara kavuşuyor. Üstelik öncesi/sonrası görüntülerini de yayınlayarak kadınlara ilham kaynağı oluyor.

Sally Hansen Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı ile bir kaç dakika içerisinde bacaklarınızdaki tüm kusurların görünümünden hızla kurtulabilir, açık tenden koyu bronza uzanan dört farklı renk seçeneği ile bacaklarınıza istenilen tonda doğal bir renk kazandırabilirsiniz.







Nasıl kullanacaksınız?
İçeriğindeki K Vitamini ile bacakları besleyerek nemlendirmeye yardımcı olan Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı’ndan avuç içinize püskürterek elleriniz yardımıyla tüm bacaklarınıza yayınız! Birkaç dakika sonra, iyice kuruduğuna emin olup, rahatça giyinebilirsiniz!









Kim Kardashian Bacaklarına Airbrush Legs Kullanmadan Öncesi / Sonrası
http://kimkardashian.celebuzz.com/2011/09/06/a-godsend-for-my-psoriasis/


Sally Hansen Airbrush Legs Sprey Bacak Makyajı: 49,50 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER