@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.10.2011

Kirpiklerde mucize yaratan ürün!

Demi Moore’dan, Madonna’ya birçok ünlünün tercih ettiği rimeli sonunda ben de denedim! Sonuç: Uzun ve gür kirpikler!

Hollywood yıldızlarının makyajlı veya makyajsız olarak kullandıkları M2 BEAUTÉ kirpik uzatma ürünlerinin, kirpiklerde mucize etkisi yaratan ürünü “M2LASHES”, tamamen zararsız içeriği ile 16 hafta içerisinde muhteşem kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor. Vaat değil gerçek çünkü ben de kullandım! Düzenli olarak kullandığınızda siz de imrenilen kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Kirpiklerde mucize yaratan ürün!

Ülkemizde Deniz Berdan, Eda Taşpınar, Hande Ataizi ve Siren Ertan gibi pek çok ünlü sima, bu rimeli kullanıyor. M2LASHES'in dünya çapındaki müşterileri ise Demi Moore ve Madonna.

Peki, bu ürün kirpiklerde mucize etkisini nasıl yaratıyor?

M2 Lashes Kirpik Çıkarıcı Serum: Son derece güçlü olan kirpik çıkarıcı serumun temel etken maddesi, göz hekimliği alanında başarılı kullanım biçimleriyle dikkati çeken MDN. Kozmetik uygulamalar için büyük bir özenle modifiye edilmiş ve doz ayarı yapılmış bu madde, kirpik köklerini uyararak, kirpiklerin doğal büyüme evresini hızlandırırken bir yandan da daha kalın, gür ve dolgun olarak uzamasına yardımcı oluyor.

M2 Lashes Kirpik Canlandırıcı Gloss ise aktif kirpik uzatma serumu ile kusursuz bir uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış. Serumun etkisini artırmak için en uygun ve maksimum şartları sağlıyor. Canlandırıcı krem sayesinde kirpikler daha sağlıklı, daha parlak ve daha canlı bir görünüm kazanıyor. Kirpikler gün geçtikçe güçleniyor ve esnekliği artıyor. Kremin yenilikçi etken maddesi Bakır Tripeptit-1 (Copper Tripeptite-1) sağlıklı bir tensel ortam yarattığı ve bağ doku gelişimini hızlandırdığı gibi, serbest radikallerle de mücadele ederek, hassas bir bölge olan göz civarında zamanından önce yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olan hiyaluronik asit kaybını/tükenmesini engelliyor.

Hollywood ünlülerinin imrendiren güzellikteki kirpiklerine sahip olmak için “M2 LASHES” kirpik uzatma ürünlerini eczanelerde bulabilirsiniz.

M2 Lashes Kirpik Çıkarıcı Serum: 339 TL
M2 Lashes Kirpik Canlandırıcı Gloss: 129 TL


Madonna, Demi Moore, Hande Ataizi, Eda Taşpınar ve Deniz Berdan'ın göz alıcı kirpiklerine yakından bakmak için tıklayın.

www.m2beaute.com.tr


Seren PAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER