Pudra.com 26.11.2012

Kirpiklere takviye: Eyliplex-2 Lash Boosting Serum

Kirpikleriniz seyrekleşti, eski güzelliğini kaybetti diye üzülmeyin. Eyliplex-2 Lash Boosting Serum, derdinize derman olmaya hazır!

Gençken genellikle sağlıklı, hacimli ve uzun kirpiklerimiz vardır ama farkında değilizdir. Değerini ancak kaybetmeye başladıktan sonra anlarız. Neyse ki son zamanlarda üretilmiş birçok kirpik güçlendirici serum, derdimize derman olmaya hazır. Bize düşen tek şey, satın aldıktan sonra düzenli bir şekilde kullanmak.

Kirpiklere takviye: Eyliplex-2 Lash Boosting Serum




GoodSkin Labs'in kirpiklerde 8 hafta içinde büyüme sağlayan serumu Eyliplex-2 Lash Boosting Serum, içeriğindeki keratin, carnitine, maya, amino asitler ve arginin sayesinde kirpikleri uzatıyor ve hacim veriyor.Göz doktorları ve dermatologlar tarafından test edilmiş olan serum, lens kullananlar tarafından da rahatlıkla kullanılabilir.

Düzenli kullanımın ardından 8 hafta içinde etkisini gözle görülür bir şekilde gösteren serumu, sabah ve akşam temiz ve kuru üst ve alt kirpik diplerine eyeliner uygular gibi sürün ve kurumasını bekleyin. Gözleri tahriş etmeden günlük kulanımının yeterli olacağı bu serum kirpiklerinize bakım yapacak, güçlendirecek ve parlaklıklığını arttıracak.

Kirpiklerinizin seneler önceki o hacimli ve sağlıklı haline dönmesini istiyorsanız Eyliplex-2 Lash Boosting Serum'u Tekin Acar mağazalarında bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER