@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.03.2015

Koyu cilt lekeleri ile vedalaşın

Sisley'in yeni ürünü Insentive Dark Spot Correcteur ile cilt lekelerinizin görünümünü azaltabilir, parlak ve kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Cilt lekeleri kadınların ortak derdi, üstelik artık güneşin zararlı ışınları nedeniyle her yaşta görülebiliyor. Sisley, 15 yıldır yaptığı araştırmalar sonucunda geliştirdiği, yeni bir ürünle leke problemine çözüm sunuyor. Sisley Insentive Dark Spot Correcteur aydınlatıcı etkisiyle koyu lekelerin yoğunluğunu ve boyutunu azaltmayı vaat ediyor. Çünkü koyu lekeler melanosit hücrelerin düzensiz çalışmasının sonucunda ortaya çıkıyor. Sisley'in geliştirdiği özel patentli "lightening complex" melanositleri hedef alan üç güçlü doğal aktif içerik içeriyor. Etkin C Vitamini ve Rhubarb özü koyu cilt lekeleri üzerinde etki gösteriyor. E vitamini serbest radikallere karşı koruyucu etkisi ile ciltte oluşan koyu cilt lekelerinin sorumlusu olan oksidatif stres ile savaşıyor.

Koyu cilt lekeleri ile vedalaşın

Sisley Insentive Dark Spot Correcteur, peeling etkisiyle melanin yüklü ölü hücrelerinin ciltten arındırılmasını ve bakımın etkisini arttırıyor, böylece koyu lekelerin azalması destekleniyor. Cildin doğal peeling işlevini teşvik edici incir çiçeği özlerini ve salisilik asit içeren ürün, roll-on şeklinde uygulama başlığı sayesinde hızlı ve hedefe yönelik uygulama sağlıyor.

i sisley insetive dark spot correcteur cilt bakim 2015 yeni leke


4 hafta boyunca, günde iki kez uygulama sonucu gözle görülebilir şekilde koyu lekelerin tonunda ve boyutunda azalma görülüyor. Güneşe maruz kalma, yaşlanma veya ciltteki pürüzler sonucu oluşan koyu lekeler hafifliyor ve dengeleniyor. 2-3 aylık kullanım sonrasında daha yoğun sonuçlar elde edilebiliyor.
Fiyatı: 369 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER