@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.06.2015

L’Oréal Paris Color Riche ruj koleksiyonu

L’Oréal Paris Color Riche 30. yaşını kutluyor. Yenilenen serideki 5 farklı renk ailesi için stil ikonları Blake Lively, Bianca Balti, Lara Stone, Karlie Kloss ve Liya Kebede poz verdi.

Blake Lively

30 yıldır dünya kadınlarını 350 farklı renk seçeneğiyle buluşturan ruj serisi L’Oréal Paris Color Riche yenilendi. Seri, beş çarpıcı renk ailesi ile dudaklarda mat, gösterişli, ipeksi ya da parlak 4 farklı etki yaratıyor.

Yoğun renk pigmentleri, çiçek özleri ve argan yağı ile zenginleştirilmiş yenilenen formüllü serinin marka yüzleri stil ikonları Blake Lively, Bianca Balti, Lara Stone, Karlie Kloss ve Liya Kebede. Her biri farklı renk tonlarının yüzü olarak kamera karşısına geçen yıldızlar farklı ten renklerine uyumlu ruj seçimi konusunda size de ilham verebilir.

L’Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir: “Dudaklarda renkli, çarpıcı ancak bir o kadar da asil bir görünüme şahit olacağımız 2015 İlkbahar Yaz yaz sezonunda benim favori ruj serim yeni Color Riche. Seride 5 çarpıcı renk ailesi ve 4 etki yaratan doku var. Böylece cilt renginize göre size en çok yakışan tonu bulabiliyorsunuz. Benim önerim açık tenlilerin şeftali, pembe, turuncu ya da mor tonlarını kullanmaları yönünde. Esmer tenlilerde ise açık kırmızı, şeftali gibi canlı tonlar çok dikkat çekici durur. Buğday tenliler için en iyi renkler kırmızılar, şeftaliler ve pembenin koyu tonları” diyor.

L’Oréal Paris Color Riche rujlarının fiyatı 32.99 TL

Ünlü stil ikonlarının yüzü olduğu L’Oréal Paris Color Riche kampanya fotoğraflarını görmek için galeriye göz atın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2