@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.09.2015

La Prairie'den haberler var!

La Prairie, kusursuz güzelliğe ulaşmak için yeni kremler sunmaya devam ediyor. La Prairie'nin yeni ve yenilenen ürünlerinin tüm detayları Pudra.com'da!

Haydi itiraf edelim, hepimiz güzellik sektöründeki yenilikleri takip etmeye meraklıyız. Hangi marka hangi kremi çıkarmış, şuraya sürünce ne olmuş, buraya sürünce nasıl çizgileri yok etmiş gibi aramızda konuşuyoruz. Şimdi size bu konuşmalarınızda söz edebileceğiniz, kullanınca etkilerini hemen hissedeceğiniz cilt bakımı markası La Prairie'nin yeniliklerini anlatalım.

La Prairie Skin Caviar Luxe Sheer Cream

Pudra.com olarak çok sevdiğimiz La Prairie'nin 1980'lerde yaptığı araştırmalarda havyarın besleyici özellikleri nedeniyle 4. yüzyıldan bu yana cildi gençleştirmek ve güçlendirmek için kullanıldığı ortaya çıkmış. 100 yıldan fazla yaşayabilen vahşi mersin balığından elde edilen havyarın eşsiz bir içerik olduğu da gözlemlenmiş böylece. Mineraller, vitaminler, amino asitler ve lipidler, omega 3 ve omega 6 yağ asitleri açısından dünyanın en zengin içeriği olarak kabul edilen havyar, La Praire markasının Skin Caviar ve White Caviar ürünlerine benzersiz bir özellik katıyor ve cildin sıkılaşması için cilde ihtiyacı olan desteği kazandırıyor.

La Prairie’nin çığır açan Skin Caviar Luxe Krem'i biraz daha hafif ve ince bir yapıya kavuşarak Skin Caviar Luxe Sheer Cream adıyla 2015 ekim ayında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Cildinizi sıkılaştırmaya ve toparlamaya yardımcı olan ürün, cildinizde adeta mucizeler yaratıyor. Yenilenen Skin Caviar Concealer Foundation ise daha kusursuz bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. La Prairie'nin bu ürünleri yaz sonrası cildine destek olmak isteyenler için ilaç gibi gelebilir.

la prairie skin caviar concealer foundation mns mkl mnk

 

La Prairie Skin Caviar Luxe Sheer Cream

Bitkisel aktif içerikleri ile cildin tüm doğal onarım fonksiyonlarını korumaya ve desteklemeye yardımcı oluyor. İçerisinde ana içerik olarak; havyar, arpa, kırmızı deniz yosunu, kahverengi yosun özleri, A, B ve E vitaminleri bulunuyor. Hafif yapısı sayesinde cildinizde kolayca emilirken yoğun bir nem etkisi sağlıyor.
 

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation

Bir kısmı lüks fondöten, diğer kısmı ise profesyonel seviyede gözaltı kapatıcısı olarak uygulanabiliyor. Cildinize doğal bir ton kazandırırken üst kısımda bulunan göz çevresi kapatıcısı ise daha aydınlık ve genç bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Uzun süre kapatıcı etkisi sağlayan bu fondöten ve her cilt tonu için 12 farklı renk seçeneği sunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER