Pudra.com 12.05.2015

Le Petit Marseillais Türkiye'de!

Akdeniz’den gelen doğallığı ve harika kokusuyla Fransa’nın lider duş jeli markası Le Petit Marseillais artık Türkiye’de.

Marsilya’nın 300 yıllık efsanevi ürünü Marsilya Sabunu’ndan esinlenilerek 1984 yılında doğan Le Petit Marseillais, "Fransa’nın En Çok Sevilen" ve "Fransa’nın En Yeşil" markası olarak, bugün dünyanın 23 ülkesine Akdeniz doğasını ve sıcaklığını taşıyor.

Le Petit Marseillais Türkiye'de!

İçeriklerini ve aromalarını gerçek meyve ve çiçek özlerinden ve organik olarak üretilen bileşenlerden alan marka doğallığı evimize getiriyor. Paraben ve renklendirici boya içermeyen kremli duş jellerinin benzersiz kokuları, tamamen bitkilerden ilham alınarak hazırlanıyor. Kremli formülleri ile cildi kurutmuyor ve nemlendiriyor.

Ürünlerin içeriğinde kullanılan lavanta, badem, şeftali, bal, süt, portakal çiçeği, gelincik, vanilya, mandalina gibi pek çok doğal bileşeni tam mevsiminde, geleneksel yöntemlerle elle toplanıp, en çevreci yöntemlerle üretiliyor. Aynı zamanda çevreci yöntemlerle üretilip, geri dönüşümlü ambalaj kullanımıyla da takdir kazanan markanın ürünlerini Watsons ve Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER