11.09.2018

Yeni revitalift lazer serisi ile zamanın etkilerini silin

L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3, cildi sıkılaştırıp sarkmaları toparlayan güçlendirilmiş formülüyle kırışıklıklara ve çizgilere dur diyor.

L’Oréal Paris laboratuvarlarında son teknoloji kullanılarak geliştirilen ve ciltteki kırışıklık görünümüne karşı savaşan “L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3”, cildi sıkılaştırıp sarkmaları toparlayan güçlendirilmiş formülüyle kırışıklıklara ve çizgilere dur diyor.

Cilt olgunlaştıkça, kırışıklık görünümü artar ve sıkılığını kaybeder. L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3 ailesi tüm bu yaşlanma belirtilerine karşı güçlü içeriği ile gözle görülür sonuçlar vadediyor.

Revitalift Lazer X3 ile enerjik ve taze bir görünüm sağlayın 

L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Gündüz Kremi, içeriğindeki Hyaluronik asit ile cilde derinlemesine nüfuz ederek kırışıklıklara meydan okuyor. Güçlü yaşlanma karşıtı etken Pro-Xylane içeriği ile de sarkmaları toparlayarak, cilde yeniden sıkı bir görünüm kazandırıyor. Kırışıklık karşıtı lazer uygulamasına meydan okuyan** formülü ile cildin doğal bileşenlerinin yenilenmesini sağlayarak yüzün enerjisini harekete geçiriyor.  Revitalift Lazer X3, güçlendirilmiş yeni formülüyle, 2 ayda 3 yılın, 6 ayda 7 yılın getirdiği kırışıklık görünümünü gidererek* kadınlara, daha genç bir cilt görünümüne sahip olma fırsatı sunuyor.

L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Gece, Pro-Xylane ile zenginleştirilmiş formülüyle  kırışıklıkları azaltıyor. İçerdiği parçalanmış Hyaluronik Asit ve LHA cilt dokusunu düzeltiyor. Centella Asiatica ile zenginleştirilmiş Revitalift Lazer X3 Gece, cildi dış etkenlerden koruyan katmanı güçlendiriyor.
Yaşlanma belirtilerine karşı bakımınızı gece bakımı ile tamamlayın.

L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Serum, parçalanmış Hyaluronik Asit ve zenginleştirilmiş formülü ile cilde hızla nüfuz ediyor, kırışıklıkların görünümünü azaltıyor. İçerdiği konsantre edilmiş Pro-Xylane ile cildin destek liflerini güçlendirerek cilt dokusunu düzeltiyor. Seramid Pro ve LHA ile zenginleştirilmiş formülüyle gözenekleri sıkılaştırarak, cildin doğal bileşenlerinin üretimini hızlandırıp, yüzün genç görünümünü geri kazandırıyor.

Revitalift Lazer X3 Serum, her sabah Revitalift Lazer X3 Gündüz ve her akşam Revitalift Lazer X3 Gece’ den önce veya tek başına kullanılmalı.

L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Göz Bakım Kremi, parçalanmış Hyaluronik asit ve zenginleştirilen formülü ile cilde nüfuz ederek, kırışıkların görünümü azaltıyor. Mikrosirkülasyonu hızlandırıcı etkisiyle bilinen kafeinle zenginleştirilen Revitalift Lazer X3 Göz Kremi, serinletici metal başlığı ile göz torbaları ile savaşıyor. Cildin sıkılaşması ve cilt tonunun eşitlenmesi için cildin destek liflerini güçlendiren Pro-Xylane içeriği ile Revitalift Lazer X3 Göz Bakım Kremi, göz çevresini anında pürüzsüzleştirerek, şişkinliği azaltırken, göz altında aydınlanma sağlıyor.

Revitalift Lazer X3 Göz Bakım Kremi, her sabah Revitalift Lazer X3 Gündüz ve her akşam Revitalift Lazer X3 Gece’ den önce veya tek başına kullanılmalı.

L’Oreal Paris Revitalift Lazer X3 Leke ve Kırışıklık Karşıtı Bakım, güçlendirilmiş yeni formülüyle ve içeriğindeki 20 GKF ile cildinizi aynı anda UV ışınlarına karşı da koruyor, cilt dokusunun görünümünü pürüzsüzleştiriyor.

Lekelere karşı durmanın ve cilt sıkılığını arttırmanın sırrı olan L’ Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Leke ve Kırışıklık Karşıtı Bakım, Pro-Xylane ve Hyaluronik asit içeren formülü ile cilde nüfuz ederek, gözle görülür sonuçlar vadediyor. Aynı zamanda güneş lekelerine karşı meydan okuyan Revitalift Lazer X3, zamana karşı direnen genç ruhlu kadınların hayatında yeni bir dönem başlatıyor.

Tüm ürünler, fiyatları ile beraber foto galerimizde!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2