11.04.2022

Lüks cilt bakım markası Royal Fern Türkiye'de

Alman Dermatolog Dr. Timm Golueke ve Bilim İnsanı ve Cilt Bakım Formülatörü Prof Dr. Leonard Zastrow'un Royal Fern markası Türkiye’de.

İZLE: BAKIM KREMİ NASIL KULLANILMALI?👇 
Ünlü Alman dermatolog Dr. Timm Golueke ile ünlü bilim insanı ve cilt bakım formülatörü Prof Dr. Leonard Zastrow’un 4 yıl süren çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Royal Fern markası Phthoactive Cream Türkiye’de.

Lüks cilt bakım markası ROYAL FERN Türkiye'de

Yeni lüks bakım markası Royal Fern’in temelini eğrelti otunun enfeksiyon giderici ve yaşlanma karşıtı etkisi oluşturuyor. 4 güçlü aktif botanik içerikle desteklenen antik eğrelti otu bitkisi, iltihabı önlemek ve azaltmak için kapsüllenmiş bir kompleks halinde sunuluyor. Afrika voacanga ağacı yağı, ciltteki ödemi azaltırken derin bir nemlendirme sağlıyor. Yaban gülü yağı, içeriğindeki C vitamini sayesinde güçlü antioksidan bir etki yaratıyor. İğne yaprağı, cildi dehidrasyona karşı koruyor ve cildin nem bariyerini yenilemeye yardımcı oluyor. Mineral oksitler ise cildin çevresel faktörlere karşı savunma mekanizmasını destekliyor.

Tüm Royal Fern ürünleri Alman Federasyonu patenli Royal Fern Complex kullanılarak oluşturuluyor. Royal Fern Complex, hava kirliliği ve UV ışını gibi çevresel faktörlere karşı cildin korunmasını sağlıyor. İçeriğindeki eğrelti otu ile ciltteki kolajen ve elastin miktarının azalmasını engellerken, kolajen üretimini ise destekliyor. Bu patenli kompleks; ciltte oluşan hiperpigmentasyonu önlemeye ve azaltmaya yardımcı olup, cildi detoksifiye ediyor. Hiçbir Royal Fern ürünü paraben, mineral yağ, sentetik renklendirici içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Royal Fern'in Türkiye'deki ilk ürünü Phthoactive Cream

Phthoactive Cream, Royal Fern Complex formülasyonuyla oluştulurken, parlak bir cilt için son derece etkili yaşlanma karşıtı etkisiyle sunuluyor. Cilt canlandırmak için hafif doku kolajen üretimini uyarıyor. İçeriğindeki C ve E vitamininin, hyalüronik asit ve son derece etkili bitki özleriyle birleşmesiyle cildinizi genetik ve çevresel cilt yaşlanmaya karşı 12 saatten fazla koruyor. Cildi daha parlak, pürüzsüz ve sağlıklı hale getiriyor. Günlük kullanımda uygulayanların %87’si cildinin iyi nemlendiğini hissederken, %84'ü ise cildinin iyi korunduğunu hissediyor. Kullanıcıların %80’i ise cilt tonunun dengelendiğini ve cildinin daha esnek olduğunu belirtirken %75’i cildinin rahatladığını söylüyor.
 
Satış fiyatı (50ML): 3.900 TL
 
Satış Noktaları: Beymen Zorlu, Beymen.com

La Déesse Hakkında; Türkiye’nin ilk tasarım parfüm butiği La Déesse’de dünyanın en özel parfümörlerinin imzasını taşıyan parfümler satışa sunuluyor. Maison Francis Kurkdjian, Histoires de Parfums, Acqua di Parma, Bond No:9 ve Initio gibi kendi hayallerinin peşinden koşan dünyaca ünlü niş parfüm markaları koku tutkunlarıyla buluşuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER