Pudra.com 25.07.2012

Lush'tan el yapımı makyaj malzemeleri

21 Temmuz’da tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa çıkan, Lush’ın taze el yapımı renkli kozmetik koleksiyonu “Emotional Brilliance” ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz! Biz bayıldık!

Renklerin, insan duygu ve düşüncelerini değiştirebileceği inancı etrafında oluşturulan koleksiyon, kişilerin duygu durumlarını ifade eden renkler ile kelimeler arasında bağlantı kurarak, hissettikleri duyguyu giymelerine aracılık ediyor.

Lush'tan el yapımı makyaj malzemeleri

Emotional Brilliance koleksiyonu, mağazalar içerisine kurulan platform üzerinde müşterilerle oyun oynanarak servis ediliyor. Bu oyunun tek kuralı var; insanların baktıkları anda gözlerine çarpan ilk üç rengi seçmeleri. Favori renkleri ya da kıyafetlerine uyumlu olanı değil, sadece o an kendilerini çeken renkleri söylemeleri gerekiyor. Seçtikleri ilk renk o anda sahip oldukları GÜÇLERİNİ ya da ZAYIFLIKLARINI sembolize ediyor.

İkinci tercihleri ise BİLİNÇALTININ sahip olmak istediği şeyi temsil ediyor. Sahip olmayı düşledikleri ya da sahip oldukları YETENEK ise üçüncü tercihlerini oluşturuyor. Bu da bilinçaltının ihtiyacını duyduğu şeyi elde etmek için kullanması gereken özellik oluyor.



Likit rujlar
Formülleri patentli likit rujlar; jojoba yağı, candelila ve gül mumundan oluşuyor. Bu içerik demeti cildi pürüzsüzleştirirken aynı zamanda pigmentleri de çok güzel taşıyor. Dudakları derinlemesine nemlendirirken arzuladığımız renk, göz kamaştırıcı şekilde dudağımızdaki yerini alıyor.

Eyeliner'lar
Emotional Brilliance koleksiyonu likit eyelinerları, iki farklı bazdan oluşuyor. Sürüldüğünde hemen kuruyan, güçlü formülü sayesinde dağıtılması kolay olmayan ve hemen çıkmayan eyeliner'ların içeriğinde, göz sağlığı için oldukça faydalı "Eye bright" özü bulunuyor. Diğer eyeliner'lar ise krem göz farları ile aynı baza sahipler. Bu yüzden sürüldüğünde hemen kurumuyor ve dağıtılarak far gibi kullanılabiliyorlar.

Krem göz farları
Krem göz farları, kalın, renkli ya da daha az dramatik bakışlar için kullanılabilirler. Temelindeki gül yaprakları, badem ve jojoba yağları ile en hassas bölge olan göz çevresi için çok uygun. İçeriğindeki gliserin, badem yağı renklerin göz kapağı üstünde dağılımını kolaylaştırır.

Eyes Right maskara
Sade, güzel ve oldukça nazik olan göz maskarası çok hassas olduğu söylenen gözlerde bile rahatça kullanılabilir. İçerisinde sadece bir adet koruyucu bulunuyor ve bu nedenle gözlerde herhangi bir rahatsızlık yapmaz. Genellikle maskaralarda 4-6 farklı koruyucu var. Besleyici buğday çimi, Eyes Right maskaranın ana içeriğini oluşturuyor. Japon ve Carnauba mumları, maskaranın kirpiklere yerleşmesini sağlayıp dağılmasını engellerken, içerdiği vitamin ve mineraller kirpikleri besliyor, nemli kalmasını sağlıyor. Bugüne dek maskara kullanamayan hassas gözlerin bile mutlaka denemesi gereken taze ve el yapımı bir maskara...

Buğulu yüz pudrası
Tüm cilt tipleri için sade, buğulu, ışığı harika yansıtan yüz pudrası. Mat bir görünüm için fondötenin üstüne kullanılabileceği gibi, daha doğal bir görünüm için tek başına ya da eyeliner’ın kalıcığını daha fazla arttırmak için göz kapaklarına da uygulanabilir. İçerdiği zengin jojoba yağı ile göz çevrenizi nemlendirir, besler.

Makyaj bazları ve fondötenler
Charisma altın renklerinin karışımından oluşan ve makyaj altına daha sıcak bir duruş için uygulanabilen yulaf ezmesi ve kakao yağı içerikli cilt renklendirici olma özelliğine sahip. Koyu tenlerde naturel görüntü kazanırken, daha açık tenler için bronzlaştırıcı etkisi bulunuyor.

Lush Mağazaları

İSTANBUL
Bağdat Cad. No: 420/1 Suadiye-Kadıköy-İstanbul 0216 4644244

Nişantaşı City`s AVM Teşvikiye Cad. Şişli-İstanbul 0212 3731670

Cevahir AVM 1. Çarşı Katı No: 29/A Mecidiyeköy-İstanbul 0212 3801905

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi 1. Kat Kadıköy-İstanbul 0216 5451040

İZMİR
Agora AVM Mithatpaşa Cad. No:1446 1. Kat A-125 Balçova-İzmir 0232 2787510

ANKARA
365 Alışveriş Merkezi Birlik Mah. 428.Cad. No:41 Z-23 Yıldız-Çankaya - Ankara 0312 4500230

Gordion Alışveriş Merkezi Koru Mah. Ankaralılar Cad. No:2 3. Kat No:305-A Yenimahalle-Ankara 0312 2367196


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER