pudra.com 23.02.2010

M.A.C'ten yepyeni kaş şekillendiricileri

Bu koleksiyonda kaşlarınızın ihtiyacı olan her şey var! Kaş kalemleri, kaş maskaraları ve kaş marker'ı...

2010 kış aylarında oldugu gibi yaz sezonunda da kaşlar yine ön planda. Özellikle kalın ve gür kaşların moda olduğu bu sezon, kaş şekillendiricilerin önemi de arttı.

M.A.C'ten yepyeni kaş şekillendiricileri

M.A.C “All Ages, Races, Sexes” koleksiyonu kapsamında kaşlarınız icin bir çok farklı tonda ve farklı yapıda ürünler hazırladı.






Impeccable Brow Pencil / Kaş kalemi
Impeccable Brow Pencil, her saç tonuna ve ten rengine uyum sağlayabilecek 4 ayrı tonuyla uzun sure kalıcılığını koruyan kaş kalemi. Impeccable Brow Pencil içerdiği az miktardaki inci pigmentleri ile de kaşlarınıza saçınızın naturel ışıltısını yansıtıyor. Tene kolayca nüfuz eden renk yumuşak tonda dengeli bir kapatıcılık sağlıyor. Kalemin inceltilmiş ucu kaşlarınıza kusursuz bir kavis veriyor. Impeccable Brow Pencil’ı kaşlarınızı doldurmak, keskinleştirmek ve uzatmak icin kullanabilirsiniz. (36 TL)












Penultimate Brow Marker/ Kaş işaretleyici (marker)
Penultimate Brow Marker, su bazlı likit formülü ile kaşlarınıza naturel bir şekil vermenizi sağlayan kalıcı bir kaş şekillendirici. İçeriğindeki yarı sabit renk pigmentleri saatler boyunca kalıcılığını koruyor. Göz kapağında dağılmayı önleyen formülü ile kontakt lens kullanan kişiler için de uygun bir kaş marker’ı ve temizlenmesi de kolay. (39 TL)
















Brow Set / Kaş maskarası
Brow set rimel şeklinde hem kaşlara uygun doğal bir renk veriyor, hem de kaşları dağınık görünümden kurtarıyor. Ayrıca çok natürel sanki kaşlarınızı hiç boyamamışsınız gibi duruyor. (32 TL)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER