Pudra.com 11.03.2015

Make Up For Ever makyaj bazlarıyla kusursuz bir cilt

Make Up For Ever'in cildin farklı ihtiyaçlarına uygun olarak ürettiği yeni Step 1 Skin Equalizer makyaj bazları, kusursuz makyaj görünümünün sırrı.

Make Up For Ever'in kadınları kusursuz cilde ulaştırma hayaliyle ürettiği makyaj bazları, her kadının cilt ihtiyacına cevap veriyor. Step 1 Skin Equalizer makyaj bazları, cildi makyaja hazırlamanın ötesine geçerek; cildi dengeliyor, yumuşatıyor ve sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor. Fondötenin etkisini üç kat artıran Step 1 Skin Equalizer, 6 farklı cilt sorununu görünmez kılıyor. Fondötenin performansını ve kalıcılığını artıyor.

Make Up For Ever makyaj bazlarıyla kusursuz bir cilt

Step 1 Skin Equalizer, iki kategoriye ayrılıyor, Step 1 Skin Preparators, ürünler cilde matlık kazandırıyor, yumuşatıyor, nemlendiriyor ve besliyor. Ayrıca yağlı, kuru, nemsiz ve belirgin gözenek gibi cilt sorunlarını ortadan kaldırıyor. İkinci kategori Step 1 Correctors ise cilt tonunu dengeliyor.

Step 1 Skin Preparators
Step 1 Mattifying Primer: Renksiz bir ürün olan Step 1 Mattifying Primer, parlamayı önleyerek cildin uzun süre mat kalmasını sağlıyor.
Step 1 Smoothing Primer: Step 1 Skin Equalizer serisinin yıldız ürünü olan Smoothing Primer, saten dokulu ve yağsız formüle sahip olan ürün; gözenekleri kapatıyor. İnce çizgiler ve kırışıklıkların görünümünü hafifletmek için de kullanılabilir. Erkekler de burun ve yanakları için kullanılabilirler.
Step 1 Hydrating Primer: Nemsiz ciltlerin yorgun ve donuk görünme problemlerini gideren Hydrating Primer özel formülü sayesinde cildi tazeleyip ferahlık kazandırıyor.
Step 1 Nourishing Primer: Kremsi yapıya sahip olan ürün, kuru ve nemsiz cildi besleyerek elastikiyet kazanmasına yardımcı oluyor.

make up forever step1 skin equalizer family still life

Step 1 Color Correctors
Yeşil, mavi, pembe, turuncu, sarı ve karamel olmak üzere 6 farklı renkte hazırlanan Step 1 Color Correctors, cilt tonunu dengeliyor.
Step 1 Kızarıklık Düzenleyici Primer: Sadece kırmızılık sorunu olan bölgelere lokal olarak uygulanıyor ve cildi nemlendiriyor.
Step 1 Radiant Primer (Açık pembe): Solgun ve donuk ciltler için olan pembe renkli ürün, cildi nemlendiriyor ve sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor.
Step 1 Radiant Primer (Mavi): Solgun ciltler ve kızarıklığı aydınlatmak için uygun olan mavi renkli ürün, cildi nemlendiriyor ve sağlıklı bir parlaklık kazandırıyor.
Step 1 Radiant Primer (Şeftali rengi): Cildi nemlendirip sağlıklı bir parlaklık kazandıran şeftali rengi ürün, orta ve bronz renkli ciltler için.
Step 1 Radiant Primer (Sarı): Orta-koyu renkli ciltler için geliştirilen sarı renkli ürün, cildi nemlendirip parlaklık kazandırıyor.
Step 1 Radiant Primer (Karamel rengi): Esmer tenlerin kullanımına uygun olan ürün, cildi nemlendiriyor, sağlıklı bir parlaklık katıyor.

Fiyatları: 90 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER