Pudra.com 11.05.2012

Mineral makyaj markası Jane Iredale

RossPharma, DDF, AFA’s gibi birçok markanın ardından, mineral makyajda dünya devi Jane Iredale’i bünyesine kattı. Jane Iredale, insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde içermiyor.

Cilde hiçbir şekilde zarar vermeden, hatta cildinize bakım yaparak makyaj yapmak Jane Iredale ürünleriyle hayal değil...

Mineral makyaj markası Jane Iredale

11 yıllık tecrübesiyle ve dağıtımını üstlendiği DDF, AFA’s gibi dünya markalarıyla kozmetik sektöründe fark yaratan RossPharma, Mayıs ayından itibaren mineral makyajın dünya devi Jane Iredale’i tüketicilerle buluşturuyor.

Sağlığa zararlı hiçbir madde içermiyor
İnsan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal içermeyen, alerji ve komedon üretimini tetiklemeyen özel geliştirilmiş minerallerle üretilen Jane Iredale pudra, fondöten, kapatıcı, maskara, eye liner, göz kalemi, far, allık, ruj, fırça gibi biribirinden renkli ürünleriyle dikkat çekiyor.

Sertifikalı organik mineraller
Hem kusursuz bir görünüme sahip olmak, hem de cildinizi korumak Jane Iredale mineral makyaj serisiyle hayal değil. Jane Iredale’in kullandığı sertifikalı organik mineraller klasik makyaj ürünleri gibi cilt sağlığını tehdit edici hiçbir unsur içermiyor. Fondöten, pudra, kapatıcı ve güneşten korumayı tek bir ürünle sağlayabilen Jane Iredale, kesinlikle komedona neden olacak ya da alerjileri tetikleyecek hiçbir içerik ihtiva etmiyor.

Henüz Jane Iredale ile tanışmamışsanız, makyaj yapmanın güzelliklerini keşfetmemişsiniz demektir!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER