Pudra.com 22.02.2012

Neştersiz gençleşmenin sırrı: The Lift

Hollywood starlarının kullandığı ve "Neştersiz gençleştirme" sloganıyla adını duyuran "The Lift", ilk kullanımdan itibaren cildinizi şaşırtıcı bir görünüme kavuşturuyor!

Ünlülerin profesyonel makyaj uzmanı Derya Ergün, bir süredir dünya starları arasında çokça tercih edilen "Neştersiz Gençleştirme Teknolojisi" The Lift maskeyi anlattı. Dünyada Kate Moss, Madonna, Cindy Crawford gibi starların kullandığı maskeyi, Nurgül Yeşilçay, Başak Köklükaya gibi ünlülere uygulayan Ergün, etkileyici sonuçlar aldığını söyledi.

Neştersiz gençleşmenin sırrı: The Lift

The Lift nedir?
The Lift, anında sizi gençleştiren lüks bir güzellik maskesi. The Lift, kırışıklıkları giderirken aynı zamanda cildinizi nemlendiriyor ve yüz hatlarınızı belirginleştiriyor. İlk kullanımdan itibaren cildinizi şaşırtıcı bir görünüme kavuşturuyor. Yüz hatlarınızın gerilmesini sağlıyor böylece çok genç bir görünüme sahip oluyorsunuz.

Bu yenileyici kozmetiğin sırrı minerallerden, meyve özünden ve enzimlerden oluşan patentleşmiş formülde saklı. İçinde bulunan her maddenin ayrı ayrı gençleştirici özelliğe sahip olduğu kanıtlanmış.

Dünyaca ünlü Make-Up uzmanlarının tercihi

Louise Constad
Uluslararası Award ödülünü kazanmış bir makyaj uzmanı ve Anti-Aging kozmetiğin mucizevi etkisine kefil bir uzman. "Bu marka gibi muhteşem sonuçlar veren bir ürün kullanmadım." diye tanımlıyor.

Randy Houston Mercer
Hollywood’un en ünlü makyaj uzmanlarından ve aynı zamanda “Ocean’s 11” “Meet Joe Black” ve “Spiderman” filmlerinin makyaj sorumlusu.. Brad Pitt ve Sara Jessica Parker gibi yıldızlara makyaj yaparken, Beautyface kozmetiğini kendi “sihirli değneği” olarak tanımlıyor.

Uluslar arası dergiler öneriyor

Gala: Hollywood starları, dakikalar içinde güzelliğinizi geri getiren bu kozmetiğe hayran. Biz tüyoyu verdik; gerisi size kalmış!

Vouge: Makyaj uzmanı Randy Houston Mercer, Hollywood’u fetheden bu kozmetik üzerine yemin ediyor…

Amica: Kırışıkları krem ile yok edin! Hayatımızın bazı unutulmayacak sahnelerine hazırlanırken hemen kavuşulan bir lifting’i kim istemez! The Lift bunu mümkün kılar...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER