09.12.2010

Organik kozmetik markası Florame Türkiye’de!

Florame 20 yıllık geçmişi ile sertifikalı organik kozmetik ürünlere sahip bir Fransız markası. Şimdi, Avrupa’ nın bu en çok tercih edilen organik kozmetik markası mucize ürünleri ile Türkiye’ de!

İlk ortaya çıkışı aromaterapi ile olan marka, günümüzde aromaterapi alanında Avrupa’da en iyi bilinen firmalardan birisi. Daha sonrasında aromaterapi alanındaki tecrübelerini organik kozmetiğe de taşıyan Florame, şu anda her iki alanda da öncü bir marka. 35’ den fazla ülkede faaliyet gösteren ve 1200’ den fazla satış noktasında temsil edilen Florame artık mucize ürünleri ile Türkiye’ de.

Organik kozmetik markası Florame Türkiye’de!






Hepsi sertifikalı organik ürünler
Florame’ın en önemli özelliği tüm ürünlerinin sertifikalı organik ürünler olması. Hem aromaterapi grubunda yer alan Esansiyel Yağlar (Uçucu Yağlar olarak da biliniyor) hem de tüm Kozmetik Ürünleri Cosmébio ve Ecocert logo ve sertifikalarına sahip. Bu logo ve sertifikalar tüm dünyada kabul görmüş organizasyonlar tarafından denetlenerek verildiği için tam bir güvenilirliğe sahip ve ürünlerin doğal içerik ve organik tarım yoluyla elde edildiğini ve insan sağlığına ve çevreye zararlı maddeler içermediğini garanti ediyor.
















Online satışı da var
Hem organik kozmetik hem de aromaterapi ile ilgili temel bilgilerin yer aldığı kapsamlı bir web sitesi kuran Florame, bu web sitesi aracılığı ile Türkiye’deki kullanıcı ve tüketicileri eğitmeyi ve onları bilinçlendirmeyi amaçlıyor. www.organikkozmetikkullaniyorum.com adresinden ulaşılabilen bu web sitesini mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz. Bu web sitesinden Florame Türkiye’ye ulaşarak ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürün siparişi verebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER