@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.10.2009

Organik kozmetiklerle doğal bakım

Büyük annelerimizin mutfağından çıkmış gibi, mis kokulu, el yapımı, taptaze kozmetikler… Freshline ürünleri tamamen doğal!

Bu ürünlerin görünümleri aynı kurabiye gibi… İştah açıyor. Evde kek, pasta yapar gibi üretiliyorlar. Kokuları muhteşem. El yapımı ve tamamen doğallar. Hiçbir katkı maddesi içermiyorlar. Ayrica fiyatları da çok ekonomik.

Organik kozmetiklerle doğal bakım



Şimdilik sadece Ankara ve Eskişehir’de bulunan Freshline ürünleri yakında İstanbul’a da gelecek. Bayilik isteyenlere duyurulur!

İşte, birkaç özel ürün tavsiyesi…

Beyazlatma maskesi
Solgun ciltler ve cilt lekeleri için büyükannenin beyazlatma maskesi. Katkısız ve doğal. Narenciye özlerinin güçlü birleşiminden oluşuyor. Cilt lekeleri yoğunsa günlük kullanım tavsiye ediliyor. Korunma ve bakım için haftada üç kez kullanılmalı. El, yüz ve dekolte bölgesi için muhteşem bir seçim. 100gr, 33 TL.

Akne ve cilt lekelerine karşı el yapımı sabun ve sütler
Bakteri ve enfeksiyonlara karşı iş gören çay ağacı, kekik, nem yağı, sarımsak, ekinezya ve salisilik asit içeren el yapımı yüz sabunudur. Katkısız ve doğaldır. Genç ciltlerde güvenle kullanabilirsiniz. Keten tohumu, okaliptüs, biberiye, ananas yağı, cadı ela bitkisi ve vitamin E, cilt salgılarını dengelerken aynı zamanda antiseptik bir etki gösterir. Yüzünüzü sabah ve gece bu sabunla yıkayınız. 60 ml. süt 12 TL, 100gr sabun 22 TL

Detaylı bilgi için:
Freshline Armada (Ankara)
(312) 219 21 67


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER