Pudra.com 11.05.2015

Peter Thomas Roth artık Türkiye'de

Amerika'da çok satan ürünlerin markası Peter Thomas Roth artık Türkiye'deki yetkili eczanelerde satışta.

Hepimizin bildiği gibi cilt bakımı, sağlıklı ve estetik bir görünüm için olmazsa olmazımız. Her geçen gün Türkiye'ye giren markalar sayesinde cilt bakım ürünlerinde seçeneklerimiz artıyor ve elbette hangisini kullanacağımıza karar vermek de zorlaşıyor. Dünya'da 30 ülkede satılan Peter Thomas Roth da yeni tanıştığımız markalardan biri.

Peter Thomas Roth artık Türkiye'de

Markanın kurucusu ve formüllerin sahibi Peter Thomas Roth'un kendi sorunu da olan akneli ciltler için etkili ürünler keşfetmesiyle başlayan yolculuğu anti-aging ile devam etmiş. Akne, anti-aging ve güneş hasarı gibi problemler üzerine yoğunlaşan Peter Thomas Roth markası böylece 1993’te kurulmuş.

Dermokozmetik ürünler arasında başarılı bir yere ve sayısız ödüle sahip olan markanın birbirinden farklı 6 serisi ve onlarca ürünü var. Ürün serilerinde gül kök hücreleri, salatalık, dragon’s blood, glikolik asit, camu camu, nöropeptit gibi farklı ve etkili içerikler kullanılıyor. Her formülündeki yoğun ve çoklu içerikler cilt problemlerini gidermeye yardımcı oluyor. 2011 yılından beri dünyadaki tüm Hilton Otelleri'nde de ürünleri bulunan markayı Türkiye'deki yetkili eczanelerde bulabilirsiniz.

Özellikle Instant Firm Eye Temporary Eye Tightener adlı göz çevresindeki kırışıklıkları ve yorgunluk izlerini azaltan Peter Thomas Roth ürünü, ünlü doktor Mehmet Öz’ün Amerika’daki programında kullanıp tavsiye etmesiyle ünlenmiş. Göz çevresini anında toparlayan, etkisi hızlı görülen anti-aging bakım kremi tüm ciltler için de uygun.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER