Pudra.com 18.05.2015

Philips’ten hayatı kolaylaştıran ürünler

Philips Lumea, MoistureProtect saç düzleştiricisi ve SatinPerfect epilatör hayatımızı kolaylaştırmak için üretilmiş. Bu üç yeni Philips ürünü, bakım için kendinize ayırdığınız süreyi kalite şekilde geçirmenizi sağlayacak.

Kadınlar için en değerli şeylerden biri zaman. Bu nedenle çok zamanımızı almayan, gün içinde başka işlere koşturmamıza da olanak sağlayan pratik ve etkili sonuçlar veren ürünlere bayılıyoruz. Philips "Benim Zamanım" konseptiyle kadınların kendilerine ayırdıkları vakitleri en kaliteli şekilde kullanmaları için hayatı kolaylaştıracak ürün seçenekleri sunmaya başladı. Böylece Philips saç bakım, epilasyon ve IPL teknolojisine sahip ürünleri ile kadınların hem sağlıklı hem de bakımlı sonuçlara ulaşmasını sağlıyor. Şimdi bu pratik Philips ürünlerini tanıyalım.

Philips’ten hayatı kolaylaştıran ürünler

philips lumea
Lumea (Yoğunlaştırılmış ışık teknolojisi)
En etkili IPL çözümüyle tüylerin yeniden uzamasına engel oluyor. Bu sayede evde kendiniz uygulayarak pürüzsüz bir cilt elde etmeniz mümkün. Philips Lumea Precision Plus, kablosuz olduğu için rahatlıkla evin her yerinde kullanılabilir.
Fiyatı: 1.199 TL.

philips epilator
SatinPerfect epilatör
Seramik kaplı diskleri ile ince ve kısa tüyleri bile alan, ıslak veya kuru kullanımda bile cilde zarar vermeyen SatinPerfect epilatör daha acısız bir epilasyon için cilt germe ataçmanına sahip. 1 saatte şarj olan ve 400 dakika kablosuz olarak kullanılabilen epilatör, hassas ciltler için hassas bölge başlığına da sahip.
Fiyatı: 250 TL.

philips moisture protect
Akıllı düzleştirici MoistureProtect
En trend saç modellerini en kolay şekilde ve aynı zamanda saçların sağlığını koruyarak yapmayı sağlıyor. Philips akıllı düzleştirici, yeni nesil teknolojiye sahip nem sensörü ile saçı saniyede 30 kez kontrol ederek, saçın doğal nem oranını korumak için kendi sıcaklığını ayarlıyor. 3 farklı sıcaklık ayarı sayesinde saçlar en uygun sıcaklıkta düzleştiriliyor ve saçlar sağlıkla parlıyor.
Fiyatı: 192 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER