Pudra.com 19.01.2011

Réanima bakım ürünleri Kyo My Friend mağazalarında!

Mayo, bikini ve iç giyimin sevilen markası Kyo My Friend mağazalarında yeni bir kişisel bakım ürünü markası olan Reanima’nın satışına başlandı.

Mayo, bikini ve iç çamaşırı alanında kadınların aklına gelen ilk markalardan birisi olan Kyo My Friend mağazaları yeni bir kişisel bakım ürünü markasının satışına başladı.

Réanima bakım ürünleri Kyo My Friend mağazalarında!

Réanima kişisel bakım ürünleri özel kokuları ile zamanın ve stresin bizden eksilttiklerini geri kazandırmayı hedefleyen özel bir kişisel bakım ürün grubu. Bu ürünler, Kyo My Friend’in tüm İstanbul mağazalarında satışa sunuldu.

Réanima kozmetik ürünlerinde şampuan, saç bakım kremi, vücut losyonu, vücut yağı, el ve ayak bakım kremi, banyo tuzu, banyo köpüğü, duş jeli, kolonya, sıvı sabun, saç jölesi ve kalıp sabun’dan oluşan kişisel bakım ürünlerini bulmak mümkün.

Kyo My Friend mağazalarının İstanbul şubelerinde satışa sunulan Réanima ürünlerinin fiyatları 9.90 TL. ile 19.90 TL. arasında değişiyor. Réanima’nın ayrıca dört ürünün bir araya getirildiği özel hediye paketleri de bulunuyor.

Réanima kişisel bakım ürünleri Kyo My Friend’in Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Ortaköy, Susurluk ve İzmir Karşıyaka mağazalarında satışa sunuluyor.

Reanima ürünleri arasında oda kokuları ve kokulu mumlar da var...



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER