Pudra.com 21.06.2011

Rimelsiz, upuzun kirpiklere ne dersiniz?

Yazı rimel sürmeden geçirmek, uzun ve gür kirpiklere sahip olmak istiyor musunuz? O halde, M2 LASHES ile tanışın!

Rimel sürmeden upuzun kirpiklerle bir yaz geçirmeye ne dersiniz? M2 BEAUTÉ’nin kirpiklerde mucize yaratan ürünleri “M2Lashes Eyelash Activating Serum” ve “M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss” ile yazı upuzun, parlak ve dolgun kirpiklerle geçireceksiniz!

Rimelsiz, upuzun kirpiklere ne dersiniz?

Kirpiklerde mucizevi etki
Sıcaklarla birlikte akan ve yapışan rimel kullanımına son vermek mi istiyorsunuz? Aynı zamanda, etkileyici gözlere ve dolgun kirpiklere mi sahip olmak istiyosunuz? M2 Beauté “M2Lashes” ile kirpik uzatma ve kirpik gürleştirme artık mümkün! Cildin özellikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda kişiye özel hazırlananan KOKO ile İmupro Gıda Duyarlılık Testini Türkiye’ye getiren Vivitro Kozmetik, bu kez de M2BEAUTÉ kirpik uzatma serumu“M2LASHES ile kirpiklerde harikalar yaratıyor.

Yaz sıcaklarında rimel kullanmadan, uzun ve dolgun kirpiklere sahip olmanızı sağlayacak “M2LASHES” kirpik uzatma ürünü makyajlı veya makyajsız olarak kullanılabilir özelliği ile kirpiklerde mucize etkisi yaratıyor. “M2Lashes Eyelash Activating Serum” ve “M2 Lashes Eyelash Revitalizing Gloss” içerisindeki mucize formülü ile rimel kullanımına son vererek etkileyici gözlere sahip olmanızı sağlıyor.

Yazınızı rimel sürmeden geçirmek, uzun ve gür kirpiklere sahip olmak için “M2 LASHES” ı tüm seçkin eczanelerde bulabilirsiniz.


M2 Lashes Kirpik Çıkarıcı Serum: Son derece güçlü olan bu serumun temel etken maddesi, göz hekimliği alanında başarılı kullanım biçimleriyle dikkati çeken MDN’dir (Metilamido-Dihidro-Noralfaprostal) . MDN, mevcut yapısıyla, birkaç yıldan beri ABD’de başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Kozmetik uygulamalar için büyük bir özenle modifiye edilmiş ve doz ayarı yapılmış bu madde, bir yandan kirpik köklerini uyararak, kirpiklerin doğal büyüme evresini uzatırken, bir yandan da daha çok, daha uzun ve daha gür kirpiklere sahip olmayı sağlamaktadır.

M2 Lashes Kirpik Canlandırıcı Gloss: Aktif kirpik uzatma serumu ile kusursuz bir uyum içinde iş görecek şekilde tasarlanmıştır, serumun etkisini artırmak için maksimum şartları sağlamaktadır. Canlandırıcı krem sayesinde kirpikler daha sağlıklı, daha parlak ve daha canlı bir görünüm kazanır. Kirpikler gün geçtikçe güçlenir ve esnekliği artar. Kremin yenilikçi etken maddesi Bakır Tripeptit-1 (Copper Tripeptite-1) sağlıklı bir tensel ortam yarattığı ve bağ doku gelişimini hızlandırdığı gibi, serbest radikallerle de mücadele ederek, hassas bir bölge olan göz civarında zamanından önce yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olan hiyaluronik asit kaybını/tükenmesini engellemektedir..


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER